Articole

6 întrebări de care să țineți cont înainte de a vă achiziționa termopane – Partea a II-a

6 întrebări de care să țineți cont înainte de a vă achiziționa termopane – Partea I

Continuăm seria articolelor dedicate produselor termopan cu partea a doua a întrebărilor de care ar fi bine să țineți cont atunci când urmează să vă achiziționați produsele din policlorură de vinil pentru locuința dumneavoastră. Așadar, în cazul în care nu ați reușit să lecturați prima parte, nu ezitați să accesați articolul precedent, ce cuprinde prima parte a articolului nostru. Cu siguranță vă va fi util! Însă, dacă ați reușit să citiți prima parte, suntem convinși că vreți să știți care sunt restul elementelor de avut în vedere înainte de a vă comanda termopanele dorite!

Cum alegeți feroneria termopanului?

Pe lângă sticla de calitate, este foarte important să aveți în vedere și calitatea feroneriei termopanului, pentru că aceasta vă va dicta cât de rezistent va fi produsul dumneavoastră în timp. De asemenea, sugestia noastră este să vă orientați către balamalele mobile, deoarece balamalele fixe nu vă vor permite să vă reglați produsul în nicio poziție, acest lucru ducând la deteriorarea produsului, o dată cu trecerea timpului. Mai mult decât atât, este foarte important să vă interesați dacă feroneria termopanului dumneavoastră conține și elemente din plastic, aceasta fiind o practică destul de des întâlnită în rândul atelierelor nu foarte de încredere.

Ce importanță are armătura profilului?

Atunci când avem în vedere o fereastră, fie ea și termopan, probabil sunteți de părere că sticla este cea mai importantă. Cu toate acestea, trebuie să știți că și armătura profilului este foarte importantă pentru o fereastră termopan, aceasta fiind responsabilă de întregul aspect al profilului, dar și de rezistența acestuia. Așadar, recomandarea noastră este să optați întotdeauna pentru o armătură care să aibă grosimea de cel puțin 1 mm, pentru a fi convins că vă veți bucura de un profil intact mult timp de acum în colo.

Este important montajul?

Chiar dacă poate părea un pas mai puțin relevant, montajul ferestrei sau a ușii termopan reprezintă aproximativ 40% din calitatea produsului respectiv. Așadar, aproape jumătate din calitatea unui produs termopan este dat de montajul acestuia. Acestea fiind spuse, sperăm ca acest procentaj să vă motiveze să apelați la un specialist, chiar și pentru simplul montaj al produsului dumneavoastră PVC. În plus, o montare bine făcută se va vedea în timp, produsul putând atinge chiar și 50 de ani de exploatare. Însă, este esențial să se respecte toți pașii, pentru a vă putea bucura de acest avantaj.

În finalul articolului…

Toate acestea fiind spuse, tot ce mai trebuie să bifați înainte de a crea produse PVC de înaltă calitate sunt utilajele pe care le utilizați. La acest capitol site-ul Utilaje Termopan vine cu o soluție pentru dumneavoastră, oferindu-vă utilaje pentru tâmplăria din aluminiu sau PVC, cu ajutorul cărora să realizați cele mai bune produse. De asemenea, vă punem la dispoziție și o gamă variată de mașini de frezat manuale, care vă vor face treaba mult mai ușoară. Toate acestea, la prețuri foarte accesibile pentru orice atelier. Haideți să ne cunoaștem!