Articole

6 întrebări de care să țineți cont înainte de a vă achiziționa termopane – Partea I

6 întrebări de care să țineți cont înainte de a vă achiziționa termopane – Partea I

Achiziționarea de uși sau ferestre din policlorură de vinil reprezintă un pas foarte important pentru locuința dumneavoastră, pentru care ar trebui să acordați cât mai multă atenție. În situația în care nu aveți experiență în achiziționarea unor astfel de produse, recomandăm să discutați cu o persoană experimentată, care să vă ofere tot sprijinul de care aveți nevoie. Cu toate acestea, pentru a vă face o idee despre ce trebuie să știți, am pregătit o listă cu 6 întrebări de bază, pe care ar trebui să le aveți în minte atunci când vă comandați produsele. În cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta primele 3 întrebări, urmând ca mai apoi, să vă prezentăm și restul curiozităților!

Ce acte ar trebui să primiți când achiziționați produse termopan?

O dată ce ați plasat comanda pentru produsele dorite, este foarte important să primiți câteva acte esențiale, pe care să le păstrați și, la nevoie, să le prezentați producătorilor. Unul dintre aceste produse este contractul, în cadrul căruia veți regăsi toate detaliile cu privire la execuția produselor PVC, dar și condițiile generale privind garanția produselor dorite. De asemenea, nu uitați că ar trebui să primiți și un certificat de garanție, dar și o factură sau un bon fiscal pentru ceea ce ați comandat.

Cum puteți alege profilul tâmplăriei și numărul de camere?

Deși probabil veți fi tentat să alegeți un produs termopan cu 5 sau 6 camere, astfel încât să fiți convins că ați făcut o alegere înțeleaptă, este foarte important să țineți cont și de adâncimea constructivă a profilelor. Astfel, dacă optați pentru 3 sau 4 camere, această adâncime ar trebui să aibă cam 60 mm, însă, dacă vorbim despre 5 sau 6 camere, recomandăm ca adâncimea profilului să fie între 70 și 80 mm.

Ce tip de sticlă vi se potrivește?

De cele mai multe ori, recomandăm să vă orientați către sticla Low-E, aceasta fiind una dintre cele mai iubite de către posesorii de produse din policlorură de vinil. De asemenea, nu uitați să fiți atent și la grosimea sticlei, un alt element foarte important pentru obținerea unor produse calitative. Indiferent de tipul de profil ales, sugestia noastră este ca sticla să aibă minimum 24 de mm, astfel încât să vă puteți bucura de o izolare termică bună, dar și de lipsa condensului, un fenomen foarte des întâlnit în special în sezonul rece.

În încheierea articolului…

În final, pe lângă elementele menționate anterior, este foarte important să țineți cont de faptul că și utilajele au un impact major asupra unui produs PVC. Acestea fiind spuse, pentru că ne dorim ca atelierul dumneavoastră să dețină cele mai bune utilaje, site-ul Utilaje Termopan vă pune la dispoziție o gamă variată de utilaje pentru tâmplărie PVC, care să creeze cele mai bune produse termopan. De asemenea, dispunem de numeroase produse și pentru feroneria de termopan, toate acestea la prețuri de nerefuzat, foarte accesibile ca preț, pentru orice atelier ce se ocupă cu realizarea produselor PVC.