Articole

Care sunt avantajele ușilor oscilo-culisante?

Tipuri de termopane – Partea I

Tot mai multe ateliere aleg să realizeze uși oscilo-culisante, clienții fiind tot mai atrași de beneficiile pe care acestea le oferă clienților. Cu toate acestea, care sunt beneficiile de care clienții dumneavoastră se pot bucura, achiziționând uși oscilo-culisante? La această întrebare vor răspunde chiar în cadrul articolului de astăzi, așadar, rămâneți alături de noi pentru a afla ce se ascunde în spatele acestor produse atât de cunoscute.

Spuneți „nu” spațiului ocupat la deschiderea ușii

De cele mai multe ori, atunci când achiziționăm o ușă clasică, trebuie să luăm în considerare și spațiul pe care aceasta îl va ocupa la momentul deschiderii. Cu toate acestea, există și situații în care clientul nu dispune de acel spațiu necesar deschiderii ușii, însă are nevoie de o ușă de calitate sau spațiul respectiv nu este suficient. În astfel de situații, clienții dumneavoastră pot apela fără probleme la ușile oscilo-culisante, acestea fiind foarte utile atunci când vă doriți să economisiți cât mai mult spațiul camerei și să deveniți mai eficient. Deoarece aceste uși sunt culisante, nu au nevoie de spațiu pentru a putea fi deschise, ca în cazul celor clasice, formate din balamale. Astfel, camera clientului se va putea bucura de o ușă de efect, care se va potrivi perfect indiferent de dimensiunile respectivei camere.

Simplu de utilizat

Deoarece ușile oscilo-culisante se bazează pe un mecanism care permite glisarea cercevelei de-a lungul unei șine, aceste produse sunt foarte ușor de utilizat de către oricine. Mai mult decât atât, în cazul copiilor, aceste uși sunt foarte utile, deoarece micuții nu se vor răni, ca în cazul ușilor clasice, unde există numeroase colțuri periculoase. De asemenea, mecanismul este foarte ușor de acționate chiar și de către cei mici, ușile având un mecanism de tragere suficient de facil de efectuat.

Silențioase la deschidere

Dacă în cazul ușilor obișnuite, mai ales în cazul celor din lemn, trebuie să vă ocupați de întreținerea acestora, pentru a nu deveni zgomotoase la deschidere din cauza balamalelor, în ceea ce privește ușile oscilo-culisante, aceasta problemă nu va mai exista, datorită mecanismului pe care este bazat această categorie de uși. Astfel, indiferent de cât de mult este utilizată, ușa oscilo-culisantă va funcționa impecabil, ca în prima zi, oferindu-vă aceeași calitate de care ați beneficiat la început. De asemenea, aceste uși sunt foarte rezistente, atingând cel puțin 10 ani de utilizare zilnică.

Pentru ca publicul dumneavoastră să se poată bucura de toate avantajele ușilor oscilo-culisante, aveți nevoie de utilaje de calitate superioară, cu ajutorul cărora să puteți obține produse de calitate superioară. Astfel, cu ajutorul utilajelor pentru PVC puse la dispoziție de către site-ul Utilaje Termopan, veți putea crea cele mai calitative produse, care vor fi pe placul celor mai pretențioși clienți. În plus, în cadrul site-ului nostru veți descoperi o gamă variată de utilaje pentru termopan, care să vă eficientizeze cât mai mult procesul de creare al termopanelor, astfel încât atelierul dumneavoastră să vă ofere un randament maxim. Sunați-ne chiar acum la numărul de telefon afișat!