Afișez 1 - 12 din 29 de rezultate

Masina de insurubat semiautomata – ROCA MMS

 • masina pentru fixarea suruburilor de armare cu alimentare manuala
 • actionare la pedala
 • prindere pneumatica a profilului
 • brate laterale pentru sprijin
 • posibilitate de centrare a profilului pentru pozitia optima a surubului
 • posibilitate de reglare a inaltimii pentru suruburi speciale
 • posibilitate de reglare a fortei de insurubare
 • ridicare si oprire automata a motorului dupa insurubare
 • schimbare rapida a bitului
 • viteza de insurubare mare (< 2 secunde/surub)

Masina de calat geam SCM-400 – ROCA MCG

 • permite calarea simpla si usoara a geamului pe ferestrele si usile din PVC
 • permite reglajul feroneriei si controlul calitatii produsului inainte de livrare
 • actionare pneumatica
 • sistem de ridicare si coborare pneumatica a ramei pentru usurarea muncii operatorului
 • sistemul de role permite alunecarea libera a ramei

MCG Masina de calat geam

Masina de insurubat automata – OZ MACHINE SPACER – I

SPACER – I Masina de insurubat automata este un alt produs oferit de furnizorul nostru OZ MACHINE, ce vă va impresiona prin eficiența și exactitatea de care dă dovadă. La un preț de nerefuzat, produsul se va potrivi perfect în atelierul dumneavoastră, fiind o piesă ce nu ar trebui să lipsească!

Realizează procesul de strângere prin șurub a foliei de suport utilizate pentru producția de uși și ferestre

Masina de insurubat automata cu doua capuri – OZ MACHINE SPACER – III

SPACER – III Masina de insurubat automata cu doua capuri este un alt produs oferit de furnizorul nostru OZ MACHINE, ce vă va impresiona prin eficiența și exactitatea de care dă dovadă. La un preț de nerefuzat, produsul se va potrivi perfect în atelierul dumneavoastră, fiind o piesă ce nu ar trebui să lipsească!

Realizează procesul de strângere prin șurub a foliei de suport utilizate pentru producția de uși și ferestre

Conveior Manual OZ MACHINE

Conveiorul manual este o soluție practică și eficientă pentru transportul mărfurilor în diferite medii și industrii. Acest tip de conveior oferă o modalitate simplă și convenabilă de a muta mărfurile de la un punct la altul, fără a fi necesară utilizarea de echipamente grele sau complexe.

Conveior Manual-Digital OZ MACHINE

Conveiorul manual-digital reprezintă o evoluție a conveioarelor manuale tradiționale, integrând tehnologie digitală pentru a îmbunătăți eficiența și precizia în transportul mărfurilor. Această inovație aduce beneficii semnificative în diverse industrii, facilitând operațiunile de transport și manipulare a mărfurilor.

Conveior Digital OZ MACHINE

Conveiorul digital este o inovație tehnologică care revoluționează procesul de transport al mărfurilor, oferind o eficiență avansată și automatizare în diverse industrii. Acest sistem inteligent utilizează tehnologia digitală pentru a optimiza fluxul de lucru și a îmbunătăți performanța în operațiunile de transport.

Conveior OZ MACHINE K 3000-6000

Conveior K 3000-6000 este o soluție eficientă și inovatoare pentru transportul mărfurilor în diferite industrii. Această bandă transportoare este proiectată și construită pentru a satisface cerințele de transport ale companiilor din diferite sectoare industriale.

Masa de montaj – OZ MACHINE WT – II

WT – II Masa de montaj este un alt produs oferit de furnizorul nostru OZ MACHINE, ce vă va impresiona prin eficiența și exactitatea de care dă dovadă. La un preț de nerefuzat, produsul se va potrivi perfect în atelierul dumneavoastră, fiind o piesă ce nu ar trebui să lipsească!

Folosit pentru asamblarea profilelor de ferestre si usi.

Masa de montat feroneria – OZ MACHINE SAS – I

SAS – I Masa de montat feroneria este un alt produs oferit de furnizorul nostru OZ MACHINE, ce vă va impresiona prin eficiența și exactitatea de care dă dovadă. La un preț de nerefuzat, produsul se va potrivi perfect în atelierul dumneavoastră, fiind o piesă ce nu ar trebui să lipsească!

Oferă o instalare rapidă, de înaltă calitate și standard pentru toate accesoriile de deschidere unică, cu deschidere dublă, utilizate pe diferite serii, cu diferite dimensiuni, pe profilele aripilor ferestrelor prin reglarea în funcție de profiluri diferite, fără a necesita metru, creion, mucegai și șablon.

Stand – OZ MACHINE S – II D

Pentru că detaliile fac diferența, furnizorul OZ Machine vă oferă S – II D Stand, un produs ce nu ar trebui să lipsească din atelierul dumneavoastră. Chiar dacă acesta poate părea un simplu accesoriu, S – II D Stand vă va duce afacerea la următorul nivel, devenind mult mai eficient pe plan profesional.

Exhaustor – OZ MACHINE VELA

Pentru că detaliile fac diferența, furnizorul OZ Machine vă oferă VELA Exhaustor, un produs ce nu ar trebui să lipsească din atelierul dumneavoastră. Chiar dacă acesta poate părea un simplu accesoriu, VELA Exhaustor vă va duce afacerea la următorul nivel, devenind mult mai eficient pe plan profesional.

Utilizat pentru aspirarea așchiilor în prelucrarea materialelor din aluminiu, plastic și compozit.