Afișez toate cele 8 rezultate

Masa de montat – ARTIKON FS-771

Descoperiți Masa de Montat ARTIKON FS-771, echipată pentru a oferi cea mai înaltă precizie și control în montajul ferestrelor. Cu tehnologie servo pentru preluare și foraj automat, FS-771 este soluția ideală pentru eficientizarea producției dumneavoastră.

Mașină CNC defalcare termica – OZ MACHINE LYNX

Mașina CNC pentru Rularea Ruperii Termice, cunoscută și sub denumirea de Mașină de Îndoitură Termică, este folosită pentru a asambla benzi termoizolante din poliamidă cu profile din aluminiu pentru a crea ferestre izolate termic. Utilizând versiunea manuală, poți controla presiunea pe fiecare grup de discuri și preveni îndoirea sau deformarea produsului final. Această mașină este construită cu o tehnologie fiabilă și simplă, promovând întreținerea pe termen lung și durabilitatea.

Masina de gaurit – ARTIKON – FS-751

Descoperiți Mașina de Găurit ARTIKON FS-751, concepută pentru o găurire rapidă și precisă a balamalelor. Cu sisteme de găurire multiplă și fixare automată, FS-751 este soluția ideală pentru lucrările profesionale ce necesită precizie și eficiență.

Statie de montare feronerie PVC – INTELLIMACH SM 2200w

Cumpără Stația de montare feronerie PVC SM 2200 pentru o asamblare rapidă și de înaltă calitate. Descoperă tehnologia avansată care elimină nevoia de măsurători manuale și asigură montaje perfecte, rapid și eficient!

Mașină CNC pentru curățarea colțurilor profilului din PVC – ROCA CAPELLA CC100

Mașina CNC ROCA CAPELLA CC100 este proiectată pentru a oferi o curățare impecabilă a colțurilor profilului din PVC. Cu un sistem de control de precizie și motoare servo pe 2 axe, aceasta garantează o lucru rapid și precis, fără compromisuri.

Masina CNC de curatat colturi profile PVC – INTELLIMACH CC-200

Investiți în precizie și eficiență cu mașina noastră CNC CC 200. Control avansat, programare din DXF și performanță superioară pentru curățare impecabilă a profilelor PVC!

Masina de Curatare Colturi Profile PVC – INTELLIMACH CC-100

Investiți în precizie și eficiență cu mașina noastră CNC CC 100. Control avansat, programare simplă din DXF și performanță de vârf pentru curățare impecabilă a profilelor PVC!

Mașină de Îmbinare a Colțurilor din Aluminiu – ROCA AP-2

Mașina de Îmbinare a Colțurilor din Aluminiu ROCA AP-2 este soluția perfectă pentru producția de colțuri îmbinate în dimensiuni mari și la standarde ridicate de calitate. Procesul de presare a colțurilor profilurilor de aluminiu este realizat cu precizie, asigurând rezistența și durabilitatea necesare.