Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

Cărucior pentru Benzi de Cauciuc – OZ MACHINE CAR G

Căruciorul pentru Benzi de Cauciuc – OZ MACHINE CAR G – este soluția perfectă pentru manipularea și transportul eficient al benzilor de cauciuc.

Cărucior pentru Feronerii, Cadrane sau Ferestre și Uși – OZ MACHINE CAR W

Căruciorul pentru Profile în Poziție Orizontală – OZ MACHINE CAR H – este soluția ideală pentru manipularea și transportul eficient al profilurilor în poziție orizontală.

Cărucior pentru Profile în Poziție Orizontală – OZ MACHINE CAR H

Căruciorul pentru Profile în Poziție Orizontală – OZ MACHINE CAR H – este soluția ideală pentru manipularea și transportul eficient al profilurilor în poziție orizontală.

Cărucior pentru Profile în Poziție Verticală

Căruciorul pentru Profile în Poziție Verticală oferă o soluție practică și eficientă pentru manipularea și transportul profilurilor în poziție verticală.

Masă de Inspectare pentru Ferestre și Uși – OZ MACHINE ALTAIR

Proiectat pentru instalarea rapidă a sticlei în ferestre și uși, acest sistem facilitează transferul fără probleme al tâmplăriei vitrate pe role pentru ambalare eficientă.

Includerea cleștelor de blocare paralele permite reglajul precis al echilibrului, în timp ce ridicarea piesei de lucru simplifică procesul de instalare.

Masa de montat – ARTIKON – CG-301

Descoperiți ARTIKON CG-301, masa de montat ce optimizează atașarea geamului și transferul tâmplăriei pe sticlă. Echipată cu tehnologie avansată, asigură producție rapidă, precisă și de calitate superioară, ideală pentru îmbunătățirea eficienței operaționale.

Masa de montat – ARTIKON – FS-701

Descoperiți Masa de Montat ARTIKON FS-701, echipată cu un sistem de găurire multiplă și centrare automată pentru un montaj rapid și precis al balamalelor și accesoriilor. Eficiența și adaptabilitatea superioară transformă fiecare proiect într-un succes garantat.

Masa de montat – ARTIKON – FS-775

Descoperiți ARTIKON FS-775, masa de montat care oferă soluții de montaj de înaltă precizie, compatibile cu toate tipurile de balamale. Echipată cu tehnologie servo pentru forajul 3D și montaj automat, FS-775 este ideală pentru eficientizarea și optimizarea producției dumneavoastră.

Masa de montat – ARTIKON – WS 134 SW

Descoperiți masa de montat ARTIKON WS 134 SW, o soluție inovatoare pentru montajul eficient și precis al ușilor și ferestrelor. Cu opțiuni complet automatizate și sisteme de evacuare a apei, oferă performanță superioră în montaj.

Masa de montat – ARTIKON – WS-130

Descoperiți Masa de Montat ARTIKON WS-130, soluția ideală pentru montajul rapid și de înaltă calitate al accesoriilor pentru ferestre și uși. Adaptabilitate remarcabilă, tehnologie avansată și ergonomie superioară.

Masa de montat – ARTIKON – WS-131

Descoperiți ARTIKON WS-131, masa de montat care redefinește standardele de precizie și eficiență. Echipată pentru automatizare completă și dotată cu funcții ergonomice, aceasta oferă o soluție completă pentru montajul rapid și de înaltă calitate al accesoriilor de ferestre și uși.

Masa de montat – ARTIKON – WS-131

Descoperiți ARTIKON WS-131, masa de montat care revoluționează montajul accesoriilor pe profile de uși și ferestre. Cu opțiuni avansate și automatizare, oferă precizie și viteză sporite în producție.