Afișez 1 - 12 din 52 de rezultate

Masina de curatare a colturilor si a suprafetelor PVC – OZ MACHINE ORION – IV

Compania OZ Machine vă oferă ORION – IV Masina de curatare a colturilor si a suprafetelor PVC cu 4 capete. De asemenea, indiferent de stadiul afacerii dumneavoastră, puteți opta pentru utilajul nostru, tocmai datorită prețului accesibil, dar și a calității superioare deținute.

Masina de debavurat la suprafata – ROCA DBS

DBS Masina de debavurat la suprafata reprezintă una dintre utilajele oferite de compania ROCA, ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier. Produsul este responsabil pentru curățarea profilelor din policlorură de vinil, astfel încât acestea să obțină un aspect impecabil, indiferent de tipul profilului pe care alegeți să îl prelucrați.

DBS Masina de debavurat la suprafata

Masina de debavurat automata cu 2 freze – ROCA DBA-2

DBA-2 Masina de debavurat automata cu 2 freze reprezintă una dintre utilajele oferite de compania ROCA, ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier. Produsul este responsabil pentru curățarea profilelor din policlorură de vinil, astfel încât acestea să obțină un aspect impecabil, indiferent de tipul profilului pe care alegeți să îl prelucrați.

DBA-2 Masina de debavurat automata cu 2 freze, 380 V

Masina de debavurat automata cu o freza si schimbare rapida – OZ MACHINE ORBIT – III

ORBIT – III Masina de debavurat automata cu o freza si schimbare rapida este utilizat pentru pregătirea profilelor din aluminiu, pentru a putea obține rame din PVC de înaltă calitate. Astfel, cu ajutorul utilajului, puteți obține profile de înaltă calitate, pentru ca, la final, ferestrele și ușile obținute să fie impecabile.

Centru de sudare și debavurare automată pentru PVC – OZ MACHINE SIRIUS

SIRIUS – Centru de sudare și debavurare automat pentru PVC este un utilaj de sudare de înaltă calitate, care asigură o sudare precisă și uniformă a profilelor din policlorură de vinil. Cu ajutorul acestei mașini de sudat și debavurat automate, puteți obține un nivel ridicat de eficiență și precizie în procesul de producție a ramei din PVC. Indiferent de experiența dumneavoastră cu astfel de produse, veți vedea că produsul nostru dispune de un meniu foarte ușor de folosit, intuitiv, pentru a vă îmbunătăți afacerea.

Masina de debavurat automata – ORBIT – OZ MACHINE V

ORBIT –V Masina de debavurat automată este utilizat pentru pregătirea profilelor din aluminiu, pentru a putea obține rame din PVC de înaltă calitate. Astfel, cu ajutorul utilajului, puteți obține profile de înaltă calitate, pentru ca, la final, ferestrele și ușile obținute să fie impecabile. În plus, pe lângă produsul propriu-zis, mașina deține și un echipament standard, putând opta și pentru unul opțional, in funcție de preferințele dumneavoastră.

Mașină de debavurat automată cu 4 freze – ROCA DBA-4

DBA-4 Mașină de debavurat automată cu 4 freze reprezintă una dintre utilajele oferite de compania ROCA, ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier. Produsul este responsabil pentru curățarea profilelor din policlorură de vinil, astfel încât acestea să obțină un aspect impecabil, indiferent de tipul profilului pe care alegeți să îl prelucrați.

DBA-4 Masina de debavurat automata cu 4 freze, 380 V

Masina de debavurat semiautomata cu PLC – ORBIT – OZ MACHINE IV SA

ORBIT – IV SA Masina de debavurat semiautomata cu PLC este utilizat pentru pregătirea profilelor din aluminiu, pentru a putea obține rame din PVC de înaltă calitate. Astfel, cu ajutorul utilajului, puteți obține profile de înaltă calitate, pentru ca, la final, ferestrele și ușile obținute să fie impecabile. În plus, pe lângă produsul propriu-zis, mașina deține și un echipament standard, putând opta și pentru unul opțional, in funcție de preferințele dumneavoastră.

Se utilizează pentru curățarea burdurilor create prin sudarea șinelor, ușilor, cadrelor și a ferestrelor din PVC sudate la un unghi de 90 °.

Masina de debavurat automata cu o freza cu schimbare rapida – Yilmaz CA 601

CA 601 – Masina de debavurat automata cu o freza cu schimbare rapida reprezintă una dintre utilajele oferite de compania Yilmaz, ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier. Produsul este responsabil pentru curățarea profilelor din policlorură de vinil, astfel încât acestea să obțină un aspect impecabil, indiferent de tipul profilului pe care alegeți să îl prelucrați.

  • masina curata (debavureaza) profile PVC sudate la 90°, atat la suprafata cit si pe coltul exterior pentru a oferi un aspect finisat profilelor pentru tamplarie PVC
  • ajustabil pentru diferite tipuri de profile din PVC
  • operatia de debavurare este complet automata
  • dotat cu un sistem de centrare a profilului pentru a asigura pozitionare corecta a acestuia
  • datorita sistemului pneumatic schimbarea grupuilui de cutite este foarte rapida
  • are 3 moduri de operare diferite

Masina de debavurat CNC 2 axe – KABAN CD 3051

Masina de debavurat CNC 2 axe CD 3051 este un utilaj folosit pentru curățarea colțurilor unui profil PVC, cunoscut și cu numele de mașină de debavurat, produs oferit de către furnizorul nostru de încredere, Kaban. Utilajul se potrivește perfect cu orice profil PVC, astfel încât să puteți obține produse de înaltă calitate, cât mai ușor!

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debavurat CNC 3 axe – KABAN CD 3060

Masina de debavurat CNC 3 axe CD 3060 este un utilaj folosit pentru curățarea colțurilor unui profil PVC, cunoscut și cu numele de mașină de debavurat, produs oferit de către furnizorul nostru de încredere, Kaban. Utilajul se potrivește perfect cu orice profil PVC, astfel încât să puteți obține produse de înaltă calitate, cât mai ușor!

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debavurat in V – KABAN NE 1010

Masina de debavurat in V NE 1010 este un utilaj folosit pentru curățarea colțurilor unui profil PVC, cunoscut și cu numele de mașină de debavurat, produs oferit de către furnizorul nostru de încredere, Kaban. Utilajul se potrivește perfect cu orice profil PVC, astfel încât să puteți obține produse de înaltă calitate, cât mai ușor!

Informații tehnice – Click pentru PDF