Afișez 1 - 12 din 51 de rezultate

Centru de prelucrare profile 3 m (CNC, 3+1 axe) – OZ MACHINE GARNET XS

GARNET XS Centru de prelucrare profile 3 m (CNC, 3+1 axe) este unul dintre cele mai importante utilaje pe care orice atelier ar trebui să îl aibă, pentru a putea obține produse de calitate superioară. Acesta este utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, dar și a celor din plastic și lemn, fiind un produs eficient, potrivindu-se oricărui material.

Centru de prelucrare profile 3 m (CNC, 4 axe) – OZ MACHINE GARNET XS4

GARNET XS4 Centru de prelucrare profile 3 m (CNC, 4 axe) este unul dintre cele mai importante utilaje pe care orice atelier ar trebui să îl aibă, pentru a putea obține produse de calitate superioară. Acesta este utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, dar și a celor din plastic și lemn, fiind un produs eficient, potrivindu-se oricărui material.

Centru de prelucrare profile 6 m (CNC, 4 axe) – OZ MACHINE GARNET 6000

GARNET Centru de prelucrare profile 6 m (CNC, 4 axe) este unul dintre cele mai importante utilaje pe care orice atelier ar trebui să îl aibă, pentru a putea obține produse de calitate superioară. Acesta este utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, dar și a celor din plastic și lemn, fiind un produs eficient, potrivindu-se oricărui material.

Centru de prelucrare profile 8 m (CNC, 4 axe) – OZ MACHINE GARNET 8000

GARNET Centru de prelucrare profile 8 m (CNC, 4 axe) este unul dintre cele mai importante utilaje pe care orice atelier ar trebui să îl aibă, pentru a putea obține produse de calitate superioară. Acesta este utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, dar și a celor din plastic și lemn, fiind un produs eficient, potrivindu-se oricărui material.

Centru de prelucrare profile 8 m (CNC, 5 axe) – OZ MACHINE GARNET 5X

GARNET 5X Centru de prelucrare profile 8 m (CNC, 5 axe) este unul dintre cele mai importante utilaje pe care orice atelier ar trebui să îl aibă, pentru a putea obține produse de calitate superioară. Acesta este utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, dar și a celor din plastic și lemn, fiind un produs eficient, potrivindu-se oricărui material.

Centru de prelucrare pentru placi compozite din aluminiu (CNC, 4m, 3 axe) – OZ MACHINE LEPUS – II

Experimentați performanța uimitoare a centrului de prelucrare OZ MACHINE LEPUS – II pentru plăci compozite din aluminiu. Cu tehnologie CNC avansată, dimensiuni impresionante și eficiență energetică, aduceți la viață proiectele dvs. într-un mod precis și sustenabil. Achiziționați acum pentru o experiență de prelucrare superioară.

Centru de prelucrare pentru placi compozite din aluminiu (CNC, 7m, 3 axe) – OZ MACHINE LEPUS – II L

Experimentați performanța uluitoare a centrului de prelucrare OZ MACHINE LEPUS – II L pentru plăci compozite din aluminiu. Cu tehnologie CNC avansată, dimensiuni impresionante și eficiență energetică, aduceți la viață proiectele dvs. într-un mod precis și sustenabil. Achiziționați acum pentru o experiență de prelucrare superioară pe o scară mai mare.

Centru de prelucrare pentru placi compozite (CNC, 3 axe) – OZ MACHINE LEPUS – X

Experimentați precizia detaliilor și eficiența simplificată cu centrul de prelucrare OZ MACHINE LEPUS – X. Tehnologie CNC avansată, design compact și versatilitate maximă pentru proiecte uimitoare. Achiziționați acum pentru a aduce la viață ideile dvs. într-un mod simplu și eficient.

Centru de prelucrare pentru placi compozite 7m (CNC, 3 axe) – OZ MACHINE LEPUS – XL

LEPUS – XL Centru de prelucrare pentru placi compozite 7m este utilizat pentru operațiunile de deschidere, prelucrare și dimensionare a canalelor v-a panourilor și plăcilor din aluminiu și compozit. Profilele din aluminiu pot fi prelucrate cu echipamente opționale.

Centru de prelucrare a aluminiului cu 3.5 axe – Kaban ZC 4035

Certificat ca model utilitar / TR 2014 01271 Y, acest centru de prelucrare se remarcă prin structura sa mecanică robustă și caracteristicile sale tehnice avansate. Cu performanțe superioare și eficiență excelentă, ZC 4035 este alegerea ideală pentru toate nevoile dumneavoastră de prelucrare a aluminiului. Descoperiți acum de ce Kaban ZC 4035 este echipamentul perfect pentru a obține rezultate remarcabile în prelucrarea profilurilor de aluminiu.

Centru de prelucrare CNC cu 5 axe – KABAN ZC 3052

Cu o structură mecanică robustă și caracteristici tehnice avansate, acest centru de prelucrare vă oferă o performanță superioară și vă deschide ușa către rezultate de excepție în industria prelucrării metalelor. Descoperiți acum de ce acesta este produsul ideal pentru nevoile dvs. de prelucrare.

Centru de prelucrare CNC cu 5 axe – KABAN ZC 3054

Cu o structură mecanică robustă și caracteristici tehnice avansate, acest centru de prelucrare vă oferă o performanță superioară și vă deschide ușa către rezultate de excepție în industria prelucrării metalelor. Descoperiți acum de ce acesta este produsul ideal pentru nevoile dvs. de prelucrare.