Afișez 1 - 12 din 35 de rezultate

Centru de prelucrare a aluminiului 3 axe (Unealta T) – KABAN ZF 3010

Centrul de prelucrare a aluminiului 3 axe (Unealta T) – ZF 3010 de la Kaban este un utilaj esențial pentru orice atelier care se ocupă de prelucrarea profilelor din aluminiu, plastic sau lemn.

Centru de prelucrare a aluminiului 4 axe – KABAN ZC 3010

Centru de prelucrare a aluminiului 4 axe – ZC 3010 este unul dintre cele mai importante utilaje pe care orice atelier ar trebui să îl aibă, pentru a putea obține produse de calitate superioară. Acesta este utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, dar și a celor din plastic și lemn, fiind un produs eficient, potrivindu-se oricărui material.

Centru de prelucrare a aluminiului cu 3.5 axe – Kaban ZC 4035

Certificat ca model utilitar / TR 2014 01271 Y, acest centru de prelucrare se remarcă prin structura sa mecanică robustă și caracteristicile sale tehnice avansate. Cu performanțe superioare și eficiență excelentă, ZC 4035 este alegerea ideală pentru toate nevoile dumneavoastră de prelucrare a aluminiului. Descoperiți acum de ce Kaban ZC 4035 este echipamentul perfect pentru a obține rezultate remarcabile în prelucrarea profilurilor de aluminiu.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Centru de prelucrare CNC cu 5 axe – KABAN ZC 3052

Cu o structură mecanică robustă, acest centru de prelucrare este conceput pentru a atinge viteze mari, asigurându-vă că prelucrarea profilului se desfășoară cu o precizie și o eficiență extraordinară.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Centru de prelucrare CNC cu 5 axe – KABAN ZC 3054

Cu o structură mecanică robustă și caracteristici tehnice avansate, acest centru de prelucrare vă oferă o performanță superioară și vă deschide ușa către rezultate de excepție în industria prelucrării metalelor. Descoperiți acum de ce acesta este produsul ideal pentru nevoile dvs. de prelucrare.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Centru de prelucrare CNC cu 5 axe – KABAN ZC 3062

Cu o structură mecanică robustă și caracteristici tehnice avansate, acest centru de prelucrare oferă performanță și eficiență superioare, satisfăcând chiar și cele mai exigente cerințe ale industriei prelucrării metalelor.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Centru de prelucrare CNC cu 5 axe – KABAN ZC 3064

Cu o structură mecanică robustă și caracteristici tehnice avansate, acest centru de prelucrare oferă performanță și eficiență superioare, satisfăcând chiar și cele mai exigente cerințe ale industriei prelucrării metalelor.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Centru de prelucrare placi compozite (2000×6600) – KABAN VA 3010

Centrul de prelucrare plăci compozite VA 3010 este un utilaj indispensabil în orice atelier, oferind o calitate superioară a produselor prelucrate. Acesta este utilizat pentru prelucrarea panourilor compozite, foilor de aluminiu, laminat compact și plăci similare pe bază de PVC. Datorită preciziei și eficienței sale, acesta găsește aplicații diverse în construcții, mobilier, publicitate, construcții navale, automobile și aviație.

Centru de prelucrare placi compozite (4300×1600) – KABAN VA 3030

Centrul de prelucrare placi compozite (4300×1600) – VA 3030 este un utilaj esențial în orice atelier, garantând obținerea de produse de calitate superioară. Acesta este folosit pentru prelucrarea plăcilor compozite, foilor de aluminiu, laminat compact și plăci similare pe bază de PVC, fiind utilizat în diverse industrii precum construcții, mobilier, publicitate, construcții navale, automobile și aviație.

Centru de prelucrare profile din aluminiu cu 3+1 axe – KABAN ZC 4030

Centrul de prelucrare profile din aluminiu cu 3+1 axe – ZC 4030 este un utilaj esențial pentru orice atelier ce dorește să obțină produse de calitate superioară. Acesta poate fi utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, cât și a celor din plastic și lemn, datorită eficienței sale și capacitatea de a se potrivi oricărui material.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Centru de prelucrare profile din aluminiu cu 4 axe – KABAN ZC 4040

Centrul de prelucrare profile din aluminiu cu 4 axe – ZC 4040 este un utilaj esențial pentru orice atelier ce dorește să obțină produse de calitate superioară. Acesta poate fi utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, cât și a celor din plastic și lemn, datorită eficienței sale și capacitatea de a se potrivi oricărui material.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Centru de prelucrare profile din aluminiu cu 4 axe (8440 mm) – KABAN ZC 3020

Centrul de prelucrare profile din aluminiu cu 4 axe (8440 mm) – ZC 3020 este un utilaj indispensabil în orice atelier care vizează produse de calitate superioară. Acesta este un instrument eficient și potrivit pentru prelucrarea profilelor din aluminiu, dar și a celor din plastic și lemn.