Afișez 1 - 12 din 17 rezultate

Masina de debavurat la suprafata – ROCA DBS

DBS Masina de debavurat la suprafata reprezintă una dintre utilajele oferite de compania ROCA, ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier. Produsul este responsabil pentru curățarea profilelor din policlorură de vinil, astfel încât acestea să obțină un aspect impecabil, indiferent de tipul profilului pe care alegeți să îl prelucrați.

DBS Masina de debavurat la suprafata

Masina de debavurat automata cu 2 freze – ROCA DBA-2

DBA-2 Masina de debavurat automata cu 2 freze reprezintă una dintre utilajele oferite de compania ROCA, ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier. Produsul este responsabil pentru curățarea profilelor din policlorură de vinil, astfel încât acestea să obțină un aspect impecabil, indiferent de tipul profilului pe care alegeți să îl prelucrați.

DBA-2 Masina de debavurat automata cu 2 freze, 380 V

Mașină de debavurat automată cu 4 freze – ROCA DBA-4

DBA-4 Mașină de debavurat automată cu 4 freze reprezintă una dintre utilajele oferite de compania ROCA, ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier. Produsul este responsabil pentru curățarea profilelor din policlorură de vinil, astfel încât acestea să obțină un aspect impecabil, indiferent de tipul profilului pe care alegeți să îl prelucrați.

DBA-4 Masina de debavurat automata cu 4 freze, 380 V

Masina de curatare a colturilor si a suprafetelor PVC – OZ MACHINE ORION – IV

Compania OZ Machine vă oferă ORION – IV Masina de curatare a colturilor si a suprafetelor PVC cu 4 capete. De asemenea, indiferent de stadiul afacerii dumneavoastră, puteți opta pentru utilajul nostru, tocmai datorită prețului accesibil, dar și a calității superioare deținute.

Masina de debavurat automata cu o freza si schimbare rapida – OZ MACHINE ORBIT – III

ORBIT – III Masina de debavurat automata cu o freza si schimbare rapida este utilizat pentru pregătirea profilelor din aluminiu, pentru a putea obține rame din PVC de înaltă calitate. Astfel, cu ajutorul utilajului, puteți obține profile de înaltă calitate, pentru ca, la final, ferestrele și ușile obținute să fie impecabile.

Centru de sudare și debavurare automată pentru PVC – OZ MACHINE SIRIUS

SIRIUS – Centru de sudare și debavurare automat pentru PVC este un utilaj de sudare de înaltă calitate, care asigură o sudare precisă și uniformă a profilelor din policlorură de vinil. Cu ajutorul acestei mașini de sudat și debavurat automate, puteți obține un nivel ridicat de eficiență și precizie în procesul de producție a ramei din PVC. Indiferent de experiența dumneavoastră cu astfel de produse, veți vedea că produsul nostru dispune de un meniu foarte ușor de folosit, intuitiv, pentru a vă îmbunătăți afacerea.

Masina de debavurat automata – ORBIT – OZ MACHINE V

ORBIT –V Masina de debavurat automată este utilizat pentru pregătirea profilelor din aluminiu, pentru a putea obține rame din PVC de înaltă calitate. Astfel, cu ajutorul utilajului, puteți obține profile de înaltă calitate, pentru ca, la final, ferestrele și ușile obținute să fie impecabile. În plus, pe lângă produsul propriu-zis, mașina deține și un echipament standard, putând opta și pentru unul opțional, in funcție de preferințele dumneavoastră.

Masina de debavurat semiautomata cu PLC – ORBIT – OZ MACHINE IV SA

ORBIT – IV SA Masina de debavurat semiautomata cu PLC este utilizat pentru pregătirea profilelor din aluminiu, pentru a putea obține rame din PVC de înaltă calitate. Astfel, cu ajutorul utilajului, puteți obține profile de înaltă calitate, pentru ca, la final, ferestrele și ușile obținute să fie impecabile. În plus, pe lângă produsul propriu-zis, mașina deține și un echipament standard, putând opta și pentru unul opțional, in funcție de preferințele dumneavoastră.

Se utilizează pentru curățarea burdurilor create prin sudarea șinelor, ușilor, cadrelor și a ferestrelor din PVC sudate la un unghi de 90 °.

Centru de curatare a sudurilor din PVC si Lame Sash – KABAN TD 3040

Centrul de curatare a sudurilor din PVC si Lame Sash – TD 3040 este un utilaj conceput pentru sudarea și curățarea chipsurilor de sudare a ramelor din PVC. Utilajul nostru este proiectat să vă ajute să curățați cu ușurință chipsurile de sudare și să obțineți produse de înaltă calitate, astfel încât să vă puteți îmbunătăți producția.

Centru de sudare si curatare CNC 4×4 – KABAN FA 1050

Centrul de sudare si curatare CNC 4×4 – FA 1050 de la Kaban este conceput pentru a suda și debavura cordoanele de sudura ale cadrelor din profile PVC, cu o performanță maximă mulțumită materialelor de calitate și un design mecanic robust potrivit pentru productia de mare viteza. Acest utilaj impresionant are capacitatea de a finaliza un cadru la fiecare 20-28 de secunde, economisind în același timp 40% din spațiul de lucru față de alte utilaje similare. În continuare, vom examina trei dintre cele mai importante caracteristici ale acestui utilaj performant.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Centru de sudat si curatat PVC – KABAN TD 3020

CARACTERISTICI GENERALE

  • conceput pentru a suda si debavura cadrele facute din profile PVC.
  • design mecanic robust potrivit pentru productia de mare viteza.
  • performanta maxima datorita calitatii inalte a materialelor din care este asamblat utilajul.

Linie automata de sudare 4×4 capuri si debavurae – KABAN FA 1030

Linia automata de sudare 4×4 capuri si debavurare – FA 1030 este un utilaj robust și eficient, conceput pentru operații de mare viteză și performanță maximă cu materiale de înaltă calitate utilizate la producție.


Informații tehnice – Click pentru PDF