Afișez toate cele 7 rezultate

Centrul de sudură și curățare PVC – ROKA WRC

Mașina de Sudare la Cele Patru Colțuri este formată prin integrarea Stației de Răcire și Menținere, Stației de Întoarcere Robotică și a Mașinii de Curățare a Colțurilor CNC.

Centru de Sudura si Curatenie PVC – INTELLIMACH – D550L

Sudează cele patru colțuri ale profilelor PVC la un unghi de 90° în același timp și cu mare precizie. În modul de generare automată, fereastra funcționează în conformitate cu datele primite din programul de desen. Dispune de un sistem de control al căldurii controlat de calculator (PID) pentru a obține rezistența la sudare în cadrul standardelor.

Centru de sudare și debavurare automată pentru PVC – OZ MACHINE SIRIUS

SIRIUS – Centru de sudare și debavurare automat pentru PVC este un utilaj de sudare de înaltă calitate, care asigură o sudare precisă și uniformă a profilelor din policlorură de vinil. Cu ajutorul acestei mașini de sudat și debavurat automate, puteți obține un nivel ridicat de eficiență și precizie în procesul de producție a ramei din PVC. Indiferent de experiența dumneavoastră cu astfel de produse, veți vedea că produsul nostru dispune de un meniu foarte ușor de folosit, intuitiv, pentru a vă îmbunătăți afacerea.

Centru de curatare a sudurilor din PVC si Lame Sash – KABAN TD 3040

Centrul de curatare a sudurilor din PVC si Lame Sash – TD 3040 este un utilaj conceput pentru sudarea și curățarea chipsurilor de sudare a ramelor din PVC. Utilajul nostru este proiectat să vă ajute să curățați cu ușurință chipsurile de sudare și să obțineți produse de înaltă calitate, astfel încât să vă puteți îmbunătăți producția.

Centru de sudare si debavurare CNC 4×4 – KABAN FA 1050

Centrul de sudare si curatare CNC 4×4 – FA 1050 de la Kaban este conceput pentru a suda și debavura cordoanele de sudura ale cadrelor din profile PVC, cu o performanță maximă mulțumită materialelor de calitate și un design mecanic robust potrivit pentru productia de mare viteza. Acest utilaj impresionant are capacitatea de a finaliza un cadru la fiecare 20-28 de secunde, economisind în același timp 40% din spațiul de lucru față de alte utilaje similare. În continuare, vom examina trei dintre cele mai importante caracteristici ale acestui utilaj performant.

Centru de sudat si curatat PVC – KABAN TD 3020

CARACTERISTICI GENERALE

  • conceput pentru a suda si debavura cadrele facute din profile PVC.
  • design mecanic robust potrivit pentru productia de mare viteza.
  • performanta maxima datorita calitatii inalte a materialelor din care este asamblat utilajul.

Linie automata de sudare 4×4 capuri si debavurae – KABAN FA 1030

Linia automata de sudare 4×4 capuri si debavurare – FA 1030 este un utilaj robust și eficient, conceput pentru operații de mare viteză și performanță maximă cu materiale de înaltă calitate utilizate la producție.