Afișez toate cele 6 rezultate

Masa de presat – LIDER 2×2 PRESS

Masa de Presat este echipată cu un sistem de presare pneumatic, care vă permite să ajustați presiunea de lucru în funcție de necesitățile dumneavoastră specifice. Această caracteristică vă oferă controlul precis asupra procesului de presare, asigurând rezultate perfecte și uniforme. Indiferent de dimensiunea sau tipul sticlei, Masa de Presat vă oferă un instrument de lucru versatil și eficient.

Masa rotativa – LIDER ROUND

Tabel Rotator este dotat cu ventilatoare care mențin sticla constantă, asigurând o manipulare precisă și sigură. O ventilă ușor de instalat este inclusă pentru sticlele de dimensiuni mai mici, permițându-vă să lucrați cu diverse tipuri de sticlă. Brațele de sprijin sunt concepute pentru sticlele mai mari, oferindu-vă stabilitate în timpul manipulării. Cu ajutorul pedalelor pentru picioare, puteți controla mișcările tabelului în mod eficient și confortabil.

Unitate verificare si vitrare ferestre – INTELLIMACH – SCM-400

Descoperă noua unitate de verificare și vitrare pentru ferestre, concepută pentru o instalare rapidă și sigură. Eficiență, durabilitate și portabilitate, toate într-un singur produs revoluționar.

Masa de presare – CAMBAS TP 1001

Masa de Presare TP 1001 de la Cambas este unul dintre cei mai de încredere parteneri pentru atelierul tău. Concepută pentru a obține produse de înaltă calitate, acest utilaj este indispensabil în procesul de producție. Datorită sistemului său de presare pneumatică, vei putea să realizezi presiunea necesară pentru a obține rezultate perfecte în fiecare sigilare.

Masa rotativa – CAMBAS R 1001

Cu R 1001 – Masa rotativă, vei beneficia de 4 ventuze pneumatice ce asigură o fixare sigură a geamurilor în timpul prelucrării. Fie că sunt geamuri de dimensiuni mici sau mari, acest utilaj este conceput pentru a face față cerințelor tale. Ventuzele speciale pentru geamuri de dimensiuni mici asigură o fixare precisă, în timp ce brațele de suport pentru geamuri de mari dimensiuni oferă stabilitate și siguranță maximă.

Masina de silicagel – CAMBAS S 1001

Cu S 1001 – Mașina de silicagel, vei beneficia de un sistem inovator de umplere cu vibratii pneumatice. Acest sistem asigură distribuirea uniformă și precisă a silicagelului în profilele tale, garantând rezultate de înaltă calitate. Fie că lucrezi cu profile de grosimi diferite, mașina de silicagel S 1001 poate umple simultan mai multe profile, adaptându-se nevoilor tale specifice.