Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Masina de debitat automata cu doua capuri – INTELLIMACH – CFK-600P

Descoperiți CKF 600, mașina de debitat cu două capete pentru PVC și aluminiu, oferind tăieri ultraprecise și personalizare completă. Eficiență, tehnologie avansată și accesoriile perfecte pentru fiecare proiect.

Masina de debitat cu cap dublu – ARTIKON – DS-501

Descoperiți ARTIKON DS-501, mașina de debitat cu cap dublu ce oferă precizie de nivel profesional, adaptabilitate și tehnologie de ultimă generație pentru prelucrarea eficientă a PVC-ului și aluminiului.

Masina de debitat cu doua capuri servo unghiular – INTELLIMACH – CFK-600S

Descoperiți noua mașină de debitat cu cap dublu 600 mm Servo unghiular, ideală pentru tăierea precisă a aluminiului și PVC. Ergonomie avansată, siguranță sporită și ajustări facile pentru viteza lamei. Excelență în debitare, la un clic distanță!

Masina de debitat cu doua capuri servo unghiular 550mm – INTELLIMACH – CFK 550

Descoperă mașina de debitat cu cap dublu 550 mm Servo, perfectă pentru tăieri precise în PVC și aluminiu. Design ergonomic, sisteme de siguranță avansate și ajustări rapide pentru un control total al procesului de tăiere. Upgradează-ți atelierul cu tehnologie de ultimă oră!

Masina de debitat la doua capete, semiautomata, 400 mm – ROCA DPD

DPD Masina de debitat la doua capete, semiautomata, 400 mm, dubla comanda, seria PRO, 420 mm este una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru ROCA. Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.

Masina de debitat la doua capete, semiautomata, control digital, 420 mm – ROCA DPD-D

Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.

Masina de debitat la doua capete automata, servo, 420 mm – ROCA DPD-PRO

DPD-PRO Masina de debitat la doua capete automata, servo, 420 mm este una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru ROCA. Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.

Masina de debitat cu cap dublu 550mm – INTELLIMACH CFK-550

Mașina de debitat cu cap dublu 550 mm oferă debitare precisă pentru profile din PVC și aluminiu. Cu control ușor și design ergonomic, asigură stabilitate și siguranță în toate operațiunile de prelucrare.

Masina de debitat cu cap dublu 600mm – INTELLIMACH CFK-600

Mașina de debitat cu cap dublu 600 mm oferă debitare precisă pentru profile din PVC și aluminiu. Cu unghiuri reglabile între 22,5° și 140°, garantează rezultate eficiente și sigure pentru fiecare operațiune.

Masina de debitat full automata – INTELLIMACH CFK-600MM

Descoperă CKF 600, mașina de tăiat cu cap dublu pentru profile din PVC și aluminiu. Cu sistem CNC avansat, interval de înclinare 45° și 22,5°, oferă tăiere automată precisă și eficientă pentru orice operațiune.

Masina de debitat la doua capete semiautomata 400 mm – OZ MACHINE GEMINI II A

Compania OZ MACHINE vă oferă GEMINI II A Masina de debitat la doua capete semiautomata Ø 400 mm, un utilaj ce vă va impresiona prin eficiența sa. De asemenea, produsul este foarte precis, astfel încât, la final, să vă puteți bucura de rezultate impecabile, gata să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Masina de debitat la doua capete manuala 450 mm – OZ MACHINE GEMINI IV M

Compania OZ MACHINE vă oferă GEMINI – IV M Masina de debitat la doua capete manuala Ø 450 mm, un utilaj ce vă va impresiona prin eficiența sa. De asemenea, produsul este foarte precis, astfel încât, la final, să vă puteți bucura de rezultate impecabile, gata să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Folosit pentru tăierea proceselor din profile de aluminiu, plastic și lemn.