Afișez 1 - 12 din 52 de rezultate

Masina de debitat profile manuala portabilă – ROCA DPP

DPP Masina de debitat profile manuala portabilă este una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru ROCA. Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.

  • folosită pentru tăierea profilelor de aluminiu și plastic
  • masă specială din aluminiu cu vopsea electrostatică de lungă durată
  • actionare manuala
  • permite taierea libera la intervale intermediare la unghiuri de taiere de 15 ° -22,5 ° -30 ° -45 ° -90 °
  • profile mecanice
  • design conform normelor CE

Masina de debitat profile manuala 400 mm – ROCA DPM

DPM Masina de debitat profile manuala 400 mm este una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru ROCA. Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.

Masina de debitat profile automata, 450 mm – ROCA DPA

DPA Masina de debitat profile automata, 450 mm reprezintă una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, având o tăiere precisă. De asemenea, produsul este realizat în conformitate de normele CE, fiind sigur din toate punctele de vedere, pentru ca atelierul dumneavoastră să beneficieze de toată siguranța de care are nevoie.

Masina de debitat profile automata, dubla comanda, 450 mm – ROCA DPA-DC

DPA-DC Masina de debitat profile automata, dubla comanda, 450 mm reprezintă una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, având o tăiere precisă. De asemenea, produsul este realizat în conformitate de normele CE, fiind sigur din toate punctele de vedere, pentru ca atelierul dumneavoastră să beneficieze de toată siguranța de care are nevoie.

Masina de debitat profile automata, dubla comanda, seria PRO, 420 mm – ROCA DPA-PRO

DPA-PRO Masina de debitat profile automata, dubla comanda, seria PRO, 420 mm, dubla comanda, seria PRO, 420 mm este una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru ROCA. Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.

DPA-PRO Masina de debitat profile automata, dubla comanda, seria PRO, 400 mm

 

Masina de debitat baghete automata – ROCA TBA

TBA – Masina de debitat baghete reprezintă una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, având o tăiere precisă. De asemenea, produsul este realizat în conformitate de normele CE, fiind sigur din toate punctele de vedere, pentru ca atelierul dumneavoastră să beneficieze de toată siguranța de care are nevoie.


TBA Masina de debitat baghete automata

Masina de debitat baghete automata, cu dispozitiv comparator, si bacuri universale – ROCA TBA-PRO

TBA-PRO – Masina de debitat baghete automata, cu dispozitiv comparator, si bacuri universale reprezintă una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, având o tăiere precisă. De asemenea, produsul este realizat în conformitate de normele CE, fiind sigur din toate punctele de vedere, pentru ca atelierul dumneavoastră să beneficieze de toată siguranța de care are nevoie.

Masina de debitat armatura – ROCA DAM

DAM – Masina de debitat armatura reprezintă una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, având o tăiere precisă. De asemenea, produsul este realizat în conformitate de normele CE, fiind sigur din toate punctele de vedere, pentru ca atelierul dumneavoastră să beneficieze de toată siguranța de care are nevoie.

Masina de debitat armatura cu reductor – ROCA DAM-PRO

DAM – Masina de debitat armatura reprezintă una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, având o tăiere precisă. De asemenea, produsul este realizat în conformitate de normele CE, fiind sigur din toate punctele de vedere, pentru ca atelierul dumneavoastră să beneficieze de toată siguranța de care are nevoie.

Masina de debitat portabila cu extensie Ø 250 mm – OZ MACHINE NOVA

NOVA Masina de debitat portabila cu extensie Ø 250 mm

NOVA Masina de debitat portabila cu extensie Ø 250 mm este aparatul ideal pentru debitarea profilelor din aluminiu, PVC și lemn. Cu ajutorul ghidajului cu laser, puteți realiza tăieri precise și eficiente, fără a fi nevoie de măsurători suplimentare sau de a marca profilul în prealabil.

Masina de debitat portabila Ø 300 mm – OZ MACHINE ALFA

ALFA Masina de debitat portabila Ø 300 mm este una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru OZ Machine. Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.

Masina de debitat portabila Ø 250 mm – OZ MACHINE ALFA MINI

ALFA MINI Masina de debitat portabila Ø 250 mm este una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru OZ Machine. Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.