Afișez 1 - 12 din 59 de rezultate

Masina de debitat aluminiu INTELLIMACH SC 550

Descoperă Mașina automată de tăiat aluminiu SC 550, proiectată pentru o tăiere rapidă și precisă în volum mare. Cu servomotoare de înaltă performanță și siguranță avansată, optimizează procesul de producție al oricărui atelier!

Masina de debitat INTELLIMACH – UMS 700

Experimentați flexibilitatea și siguranța oferite de Mașina de debitat INTELLIMACH UMS 700, proiectată pentru tăieri precise la unghiuri variabile în materiale PVC și aluminiu. Durabilitate și control superior pentru atelierul tău!

Masina de debitat profile manuala portabilă – ROCA DPP

DPP Masina de debitat profile manuala portabilă este una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru ROCA. Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.

Masina de debitat profile manuala 400 mm – ROCA DPM

DPM Masina de debitat profile manuala 400 mm este una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru ROCA. Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.

Masina de debitat profile automata, 450 mm – ROCA DPA

DPA Masina de debitat profile automata, 450 mm reprezintă una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, având o tăiere precisă. De asemenea, produsul este realizat în conformitate de normele CE, fiind sigur din toate punctele de vedere, pentru ca atelierul dumneavoastră să beneficieze de toată siguranța de care are nevoie.

Masina de debitat profile automata, dubla comanda, 450 mm – ROCA DPA-DC

DPA-DC Masina de debitat profile automata, dubla comanda, 450 mm reprezintă una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, având o tăiere precisă. De asemenea, produsul este realizat în conformitate de normele CE, fiind sigur din toate punctele de vedere, pentru ca atelierul dumneavoastră să beneficieze de toată siguranța de care are nevoie.

Masina de debitat profile automata, dubla comanda, seria PRO, 420 mm – ROCA DPA-PRO

DPA-PRO Masina de debitat profile automata, dubla comanda, seria PRO, 420 mm, dubla comanda, seria PRO, 420 mm este una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru ROCA. Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.

Masina de debitat baghete automata – ROCA TBA

TBA – Masina de debitat baghete reprezintă una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, având o tăiere precisă. De asemenea, produsul este realizat în conformitate de normele CE, fiind sigur din toate punctele de vedere, pentru ca atelierul dumneavoastră să beneficieze de toată siguranța de care are nevoie.

Masina de debitat baghete automata, cu dispozitiv comparator, si bacuri universale – ROCA TBA-PRO

TBA-PRO – Masina de debitat baghete automata, cu dispozitiv comparator, si bacuri universale reprezintă una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, având o tăiere precisă. De asemenea, produsul este realizat în conformitate de normele CE, fiind sigur din toate punctele de vedere, pentru ca atelierul dumneavoastră să beneficieze de toată siguranța de care are nevoie.

Masina de debitat armatura – ROCA DAM

DAM – Masina de debitat armatura reprezintă una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, având o tăiere precisă. De asemenea, produsul este realizat în conformitate de normele CE, fiind sigur din toate punctele de vedere, pentru ca atelierul dumneavoastră să beneficieze de toată siguranța de care are nevoie.

Masina de debitat armatura cu reductor – ROCA DAM-PRO

DAM – Masina de debitat armatura reprezintă una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, având o tăiere precisă. De asemenea, produsul este realizat în conformitate de normele CE, fiind sigur din toate punctele de vedere, pentru ca atelierul dumneavoastră să beneficieze de toată siguranța de care are nevoie.

Fierastrau de glazurare – INTELLIMACH – UBS-200

Descoperă mașina de tăiat baghete PVC la unghiul de 45°, cu posibilitatea de a tăia simultan două profile. Cu un sistem practic de schimbare a matrițelor și fixare pneumatică, asigură precizie și performanță de înalt nivel.