Afișez 1 - 12 din 49 de rezultate

Freza cu pantograf simpla – ROCA FPS

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPS Freza cu pantograf simpla, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.


FPS Freza cu pantograf simpla, 380 V

Freza cu pantograf combinata – ROCA FPC

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPC Freza cu pantograf combinata, seria PRO, seria PRO, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Freza cu pantograf cu masina de gaurit tripla (750 rpm) – ROCA FPT PRO

FPT-PRO – Freza cu pantograf masina de gaurit tripla (750 rpm), seria PRO este un produs utilizat pentru feroneria ușilor și a ferestrelor din policlorură de vinil și aluminiu, fiind oferit de compania ROCA. Produsul are un design ergonomic, având rolul de a reduce pierderile de timp pentru lucrul efectiv, pentru ca activitatea dumneavoastră să fie cât mai eficientă posibil.

Freza cu pantograf cu masina de gaurit tripla (750 rpm) – FPT PRO

Freza cu pantograf combinata (750 rpm) – ROCA FPC-PRO

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPC-PRO Freza cu pantograf combinata (750 rpm), seria PRO, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

FPC-PRO Freza cu pantograf combinata (750 rpm), seria PRO, 380 V

Freza cu doua motoare pentru profile de usa – ROCA FPU

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPU – Freza cu doua motoare pentru profile de usa, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Freza cu trei motoare pentru profile de usa – ROCA FPU-PRO

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPU-PRO – Freza cu trei motoare pentru profile de usa, seria PRO, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Masina de frezat montanti automata cu 1 freza – ROCA FMA-1

FMA-1 Masina de frezat montanti automata cu 1 freza este un produs utilizat pentru feroneria ușilor și a ferestrelor din policlorură de vinil și aluminiu, fiind oferit de compania ROCA. Produsul are un design ergonomic, având rolul de a reduce pierderile de timp pentru lucrul efectiv, pentru ca activitatea dumneavoastră să fie cât mai eficientă posibil.

 • masina de frezat capatul montantilor din PVC sau aluminiu
 • echipata cu o freza
 • functionare automata si actionare la pedala
 • unghi de frezare reglabil
 • prindere pneumatica a profilului
 • viteza de avans a frezei reglabila
 • carcasa solida din tabla ambutisata, vopsita electrostatic
 • design conform normelor CE

Masina de frezat montanti automata cu 2 freze – ROCA FMA-2

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FMA-2 Masina de frezat montanti automata cu 2 freze, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

 • masina de frezat capatul montantilor din PVC sau aluminiu
 • echipata cu doua freze interschimbabile prin actionare pneumatica
 • functionare automata si actionare la pedala
 • unghi de frezare reglabil
 • prindere pneumatica a profilului
 • viteza de avans a frezei reglabila
 • carcasa solida din tabla ambutisata, vopsita electrostatic
 • design conform normelor CE

FMA-2 Masina de frezat montanti automata (2 freze), 380 V

Masina de frezat montanti automata cu schimbare rapida – ROCA FMA-PRO

FMA-1 Masina de frezat montanti automata cu 1 freza este un produs utilizat pentru feroneria ușilor și a ferestrelor din policlorură de vinil și aluminiu, fiind oferit de compania ROCA. Produsul are un design ergonomic, având rolul de a reduce pierderile de timp pentru lucrul efectiv, pentru ca activitatea dumneavoastră să fie cât mai eficientă posibil.

Masina de frezat orificii de scurgere – ROCA FPA-PRO

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, ROCA vă pune la dispoziție FPA-PRO Masina de frezat orificii de scurgere, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Pantograf cu trei motoare pentru aluminiu – ROCA FPX-PRO

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPX-PRO – Pantograf cu trei motoare pentru aluminiu (2), cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Pantograf portabil – OZ MACHINE STAR

STAR Pantograf portabil este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.