Afișez toate cele 3 rezultate

Masina de frezat orificii de scurgere – ROCA FPA-PRO

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, ROCA vă pune la dispoziție FPA-PRO Masina de frezat orificii de scurgere, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Masina de frezat orificii de scurgere – OZ MACHINE OMEGA

OMEGA Masina de frezat orificii de scurgere este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.

Aparat automat de deschidere a canalului de descărcare a apei triplă

Hidro-pneumatică, sistem de operare automat
Canal de deschidere în 3 axe diferite cu unghiuri și dimensiuni diferite
Selecția motorului pe baza butonului și a profilului
Motoare independente de funcționare
Fixați butonul de prindere pentru procesele de tăiere

Masina de frezat orificii de scurgere cu trei motoare – KABAN LC 2010

Masina de frezat orificii de scurgere cu trei motoare – LC 2010 este creat special pentru prelucrarea elementelor din cadrul profilelor din PVC. Fiind un element foarte important, suntem de părere că produsul nostru nu ar trebui sub nicio formă să lipsească din cadrul atelierului dumneavoastră. Mai mult decât atât, acesta vine la pachet cu numeroase accesorii, putând opta și pentru accesorii opționale.


Informații tehnice – Click pentru PDF