Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Masina de frezat montanti automata cu 2 freze – ROCA FMA-2

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FMA-2 Masina de frezat montanti automata cu 2 freze, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

 • masina de frezat capatul montantilor din PVC sau aluminiu
 • echipata cu doua freze interschimbabile prin actionare pneumatica
 • functionare automata si actionare la pedala
 • unghi de frezare reglabil
 • prindere pneumatica a profilului
 • viteza de avans a frezei reglabila
 • carcasa solida din tabla ambutisata, vopsita electrostatic
 • design conform normelor CE

FMA-2 Masina de frezat montanti automata (2 freze), 380 V

Masina de frezat montanti automata cu schimbare rapida – ROCA FMA-PRO

FMA-1 Masina de frezat montanti automata cu 1 freza este un produs utilizat pentru feroneria ușilor și a ferestrelor din policlorură de vinil și aluminiu, fiind oferit de compania ROCA. Produsul are un design ergonomic, având rolul de a reduce pierderile de timp pentru lucrul efectiv, pentru ca activitatea dumneavoastră să fie cât mai eficientă posibil.

Masina de frezat montanti automata cu 1 freza – ROCA FMA-1

FMA-1 Masina de frezat montanti automata cu 1 freza este un produs utilizat pentru feroneria ușilor și a ferestrelor din policlorură de vinil și aluminiu, fiind oferit de compania ROCA. Produsul are un design ergonomic, având rolul de a reduce pierderile de timp pentru lucrul efectiv, pentru ca activitatea dumneavoastră să fie cât mai eficientă posibil.

 • masina de frezat capatul montantilor din PVC sau aluminiu
 • echipata cu o freza
 • functionare automata si actionare la pedala
 • unghi de frezare reglabil
 • prindere pneumatica a profilului
 • viteza de avans a frezei reglabila
 • carcasa solida din tabla ambutisata, vopsita electrostatic
 • design conform normelor CE

Masina de frezat montanti portabila – OZ MACHINE POLAR – I

POLAR – I Masina de frezat montanti portabila este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.

Folosit pentru procesele de frezare fină a profilelor din aluminiu și plastic.

Masina de frezat montanti manuala – OZ MACHINE POLAR – II

POLAR – II Masina de frezat montanti manuala este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.

Masina de frezat montanti automata cu schimbare rapida a frezelor – OZ MACHINE POLAR – IV

POLAR – IV Masina de frezat montanti automata cu schimbare rapida a frezelor este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.

Mașină de frezat montanți – KABAN PA 2015

Mașina de Frezat cu Capete Multiple este un utilaj de prelucrare a profilurilor din aluminiu care oferă o performanță ridicată și o eficiență deosebită. Dotată cu un sistem de lubrifiere și cu un ax insurubat care permite reglarea ușoară și practică a vitezei de progresie, această mașină de frezat garantează o prelucrare precisă și sigură. De asemenea, capacul de siguranță asigură o operare în siguranță, iar reglajul electronic al vitezei previne distrugerea profilului în timpul frezării.

Informație tehnică Mașină – Click pentru PDF

Mașină de frezat montanți – KABAN PB 2015

Cu ajutorul mașinii de frezat în capăt înclinat de la Kaban, veți putea realiza frezarea montanților din aluminiu la unghiuri precise de 22,50 + 22,50, ceea ce va garanta o calitate înaltă a frezării. Acest lucru este esențial pentru atelierele care realizează produse din aluminiu, unde precizia și calitatea sunt esențiale pentru succesul afacerii.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de frezat montanti automata multipla – KABAN PA 2010

Cu aceasta masina de frezat montanti automata multipla – PA 2010, imbina elementele din profilele PVC si aluminiu devine o operatiune simpla si eficienta. Dotata cu un sistem de strangere pneumatic pentru fiecare profil in parte, aceasta masina garanteaza o precizie ridicata in prelucrare. Mai mult decat atat, aceasta masina ofera posibilitatea de a freza numai in 45˚, astfel incat puteti fi sigur ca prelucrarea se va realiza cu precizie si rapiditate.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de frezat montanti manuala pentru aluminiu – KABAN OA 1015

Mașina de frezat montanți manuală pentru aluminiu – OA 1015, este special creat pentru prelucrarea elementelor din cadrul profilelor din aluminiu. Este un element esențial în orice atelier care se ocupă cu prelucrarea aluminiului, iar noi suntem convinși că acest produs nu ar trebui să lipsească din atelierul dumneavoastră. De asemenea, vine cu numeroase accesorii și puteți opta și pentru accesorii opționale pentru a vă personaliza atelierul.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de frezat montanti automata la unghi cu schimbare rapida a frezelor – KABAN PB 2010

Mașina de Frezat Montanti Automata la Unghi cu Schimbare Rapida a Frezelor – PB 2010 este dotată cu un sistem de strângere pneumatică a profilelor, garantând astfel o precizie ridicată în prelucrare.


Informații tehnice – Click pentru PDF