Afișez toate cele 3 rezultate

Freza cu doua motoare pentru profile de usa – ROCA FPU

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPU – Freza cu doua motoare pentru profile de usa, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Freza cu trei motoare pentru profile de usa – ROCA FPU-PRO

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPU-PRO – Freza cu trei motoare pentru profile de usa, seria PRO, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Masina de frezat profil de usa – KABAN LD 2010

Masina de frezat profil de usa – LD 2010 este un utilaj performant, creat special pentru prelucrarea elementelor din cadrul profilelor din PVC. Acest echipament poate realiza toate găurile necesare pentru butuc, butuc bai, încuietori, spanioleta, găuri de mânere fără a fi necesară întoarcerea profilelor sau supravegherea umană, ceea ce asigură o precizie deplină.