Afișez 1 - 12 din 26 de rezultate

Masina de frezat aluminiu – INTELLIMACH POA 502

Descoperă mașina de frezat pentru aluminiu, perfectă pentru frezarea precisă și rapidă a profilurilor. Cu schimbare rapidă a lamei și conformitate CE, este soluția ideală pentru eficientizarea producției tale. Transformă modul în care lucrezi cu aluminiul azi!

Freza cu pantograf simpla – ROCA FPS

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPS Freza cu pantograf simpla, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Freza cu pantograf combinata – ROCA FPC

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPC Freza cu pantograf combinata, seria PRO, seria PRO, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Freza cu pantograf cu masina de gaurit tripla (750 rpm) – ROCA FPT PRO

FPT-PRO – Freza cu pantograf masina de gaurit tripla (750 rpm), seria PRO este un produs utilizat pentru feroneria ușilor și a ferestrelor din policlorură de vinil și aluminiu, fiind oferit de compania ROCA. Produsul are un design ergonomic, având rolul de a reduce pierderile de timp pentru lucrul efectiv, pentru ca activitatea dumneavoastră să fie cât mai eficientă posibil.

Freza cu pantograf combinata (750 rpm) – ROCA FPC-PRO

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPC-PRO Freza cu pantograf combinata (750 rpm), seria PRO, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Pantograf cu trei motoare pentru aluminiu – ROCA FPX-PRO

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPX-PRO – Pantograf cu trei motoare pentru aluminiu (2), cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Masina de frezat aluminiu – INTELLIMACH PAO 502

Această freză pentru aluminiu oferă o soluție completă și eficientă pentru prelucrarea profilurilor de PVC și aluminiu înregistrate în mijloc. Descoperiți beneficiile sale remarcabile care vă vor transforma procesul de producție.

Masina de frezat automata – INTELLIMACH – CF-600

Mașina noastră de frezat automată este soluția ideală pentru prelucrarea precisă a profilurilor PVC și aluminiu. Concepută pentru a efectua o varietate de operațiuni, de la deschiderea încuietorilor și găurirea mânerelor, la fixarea balamalelor și a orificiilor pentru încuietori și deschideri pentru scurgerea apei, această mașină vă asigură că fiecare detaliu este realizat cu maximă precizie și eficiență.

Masina de frezat dubla – INTELLIMACH PAO 502

Descoperiți versatilitatea și eficiența fără compromis a acestei freze duble din seria End Milling Machine. Cu o gamă impresionantă de caracteristici și funcționalități, acest echipament vă va transforma procesul de prelucrare a profilelor de PVC și aluminiu într-o experiență fluentă și productivă.

Masina frezat multipla – INTELLIMACH – MTP – 120

Descoperiți performanța și precizia de vârf ale acestei freze multiple din seria End Milling Machine. Concepută pentru a efectua operațiuni de rectificare înregistrate în mijlocul profilurilor de PVC, acest echipament vă va impresiona cu calitatea și precizia sa superioară.

Pantograf portabil – OZ MACHINE STAR

STAR Pantograf portabil este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.

Pantograf simplu – OZ MACHINE GALAXY – I

GALAXY – I Pantograf simplu este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.