Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Freza cu pantograf simpla – ROCA FPS

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPS Freza cu pantograf simpla, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.


FPS Freza cu pantograf simpla, 380 V

Freza cu pantograf combinata – ROCA FPC

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPC Freza cu pantograf combinata, seria PRO, seria PRO, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Freza cu pantograf cu masina de gaurit tripla (750 rpm) – ROCA FPT PRO

FPT-PRO – Freza cu pantograf masina de gaurit tripla (750 rpm), seria PRO este un produs utilizat pentru feroneria ușilor și a ferestrelor din policlorură de vinil și aluminiu, fiind oferit de compania ROCA. Produsul are un design ergonomic, având rolul de a reduce pierderile de timp pentru lucrul efectiv, pentru ca activitatea dumneavoastră să fie cât mai eficientă posibil.

Freza cu pantograf cu masina de gaurit tripla (750 rpm) – FPT PRO

Freza cu pantograf combinata (750 rpm) – ROCA FPC-PRO

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPC-PRO Freza cu pantograf combinata (750 rpm), seria PRO, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

FPC-PRO Freza cu pantograf combinata (750 rpm), seria PRO, 380 V

Pantograf cu trei motoare pentru aluminiu – ROCA FPX-PRO

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul ROCA vă pune la dispoziție FPX-PRO – Pantograf cu trei motoare pentru aluminiu (2), cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Pantograf portabil – OZ MACHINE STAR

STAR Pantograf portabil este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.

Pantograf simplu – OZ MACHINE GALAXY – I

GALAXY – I Pantograf simplu este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.

Pantograf portabil mare – OZ MACHINE GALAXY – I P

GALAXY – I P Pantograf portabil mare este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZCELIK / OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.

Pantograf cu masina de gaurit tripla – OZ MACHINE GALAXY – II

GALAXY – II – Pantograf cu masina de gaurit tripla este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.

Folosit pentru tăierea fantelor potrivite pe profilele din aluminiu și din plastic pentru montarea încuietorilor, mânerelor, balamalelor, blocurilor și canalelor de deschidere.

Copierea ansamblului care corespunde procesului
Abilitatea de a deschide diferite canale în mod independent de ansamblul de copiere cu gabarite de profil
Cleme pneumatice
Sistem de foraj cu fantă triplă

Pantograf cu masina de gaurit tripla si freza pentru drenaje – OZ MACHINE GALAXY – III

GALAXY – III Pantograf cu masina de gaurit tripla si freza pentru drenaje este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.

Pantograf cu trei motoare – OZ MACHINE GALAXY – IV

GALAXY – IV Pantograf cu trei motoare este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.

Freza cu pantograf cu masina de gaurit tripla – KABAN DE 4050

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul Kaban vă pune la dispoziție Freza cu pantograf cu masina de gaurit tripla DE 4050, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.


Informații tehnice – Click pentru PDF