Afișez toate cele 7 rezultate

Extruder de butil – LIDER HOTBAR

Extruder Butyl dispune de deschidere automată și închidere, asigurându-vă un flux de lucru eficient și fără probleme. Cu ajutorul sistemului de siguranță de înaltă presiune, puteți lucra în siguranță și cu încredere. Ajustarea vitezei intermediare a benzii de transport vă permite să reglați procesul în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. De asemenea, duzele butilice pot fi reglate în mod precis pentru a obține grosimea dorită a stratului de butil.

Freezer/curatare – LIDER CLIMAX

Descoperă puterea și eficiența în păstrarea materialelor tale în condiții ideale cu Freezerul/Curățarea – CLIMAX. Oferit de furnizorul nostru de încredere, acest utilaj este special creat pentru a menține temperaturile scăzute necesare pentru a preveni întărirea materialelor amestecate și pentru a asigura o curățare eficientă. Echipat cu un sistem electric conform regulilor generale de siguranță, CLIMAX îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți proteja și păstra materialele într-o stare optimă.

Masina Extruder Bicomponent – LIDER COLINS

Masina Extruder Thiokol si Silicon vă oferă posibilitatea de a utiliza materiale din butoaie de 200 sau 20 litri, asigurându-vă flexibilitate în gestionarea cantităților de material necesare pentru sigilare. De asemenea, utilajul permite amestecul controlat între 1/5 – 1/15 cu ajutorul pompei de dozare specială, asigurându-vă o proporție precisă a ingredientelor. Astfel, veți obține o sigilare optimă și eficientă a produselor dumneavoastră.

Masina extruder de hotmelt – LIDER HOTINS

Masina Extruder de Topit la Cald este dotată cu un sistem inovator de monitorizare a temperaturii. Indicatorii digitali vă permit să monitorizați temperatura materialului în trei puncte diferite, asigurându-vă că procesul de sigilare se desfășoară în condiții optime. Această caracteristică avansată vă oferă un control precis și permite ajustarea temperaturii în funcție de cerințele specifice ale produsului.

Masina de sigilat cu butil – CAMBAS B 1001

B 1001 – Mașina de sigilat cu butil este special concepută pentru a realiza sigilarea impecabilă a geamurilor termopan. Cu un design compact, acest utilaj economisește spațiul prețios din atelierul tău, permițându-ți să te concentrezi pe procesul de sigilare fără a fi nevoit să faci compromisuri în privința eficienței sau calității.

Masina de sigilat cu hotmelt – CAMBAS H 1001

Cu Masina de Sigilat cu Hotmelt Cambas, vei obține rezultate impecabile în sigilarea geamurilor termopan. Concepută cu precizie pentru a satisface nevoile industriei tale, această mașină de sigilat este soluția ideală pentru a obține sigilări perfecte într-un timp record. Beneficiind de tehnologie avansată și performanță de top, vei realiza cu ușurință sigilări precise și durabile.

Masina de sigilat cu thiokol – CAMBAS T 1001

Indiferent dacă sunteți un producător de ferestre sau un profesionist în domeniul construcțiilor, Mașina de Sigilat cu Thiokol Cambas este partenerul perfect pentru a obține rezultate impecabile în sigilarea geamurilor termopan. Cu acest utilaj de ultimă generație, vă puteți transforma procesul de lucru într-unul rapid și eficient, obținând sigilări perfecte într-un timp record.