Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

Linie automata de spalare sticla cu presa panel – LIDER OCEANLINE 1700

Linie automata de spalare sticla cu panou presat este un utilaj special conceput pentru spălarea și presarea sticlei, aceste două procese desfășurându-se în mod automat, fără să mai fiți nevoit să vă ocupați dumneavoastră de acești pași. Mai mult decât atât, utilajul nostru are o calitate superioară, ceea ce vă va ajuta să obțineți geamuri perfecte, fără niciun defect!

Linie automata de spalare sticla cu presa panel – LIDER OCEANLINE 2000

Cu o cabină de spălat din oțel inoxidabil și o structură solidă din oțel, linia noastră automată garantează o curățare și o uscare eficiente a sticlei. Cele 6 perii echilibrate cu role asigură o curățare completă și uniformă a suprafeței, eliminând murdăria, urmele de degete și alte impurități nedorite. Utilizarea sistemului de spălare special pentru geamurile Low-E garantează obținerea unor rezultate impecabile.

Linie automata de spalare sticla cu presa panel – LIDER OCEANLINE 2500

Echipată cu o cabină de spălat din oțel inoxidabil și o structură solidă din oțel, linia noastră automată de spălare și presare asigură o curățare și uscare eficiente a sticlei. Cele 6 perii echilibrate cu role acoperă întreaga suprafață a sticlei, îndepărtând eficient murdăria, urmele de degete și alte impurități. De asemenea, sistemul de spălare cu apă caldă contribuie la obținerea unei curățări impecabile. Unitatea de uscare cu izolare fonică și cele 2 dulapuri cu ventilator asigură o uscare rapidă și uniformă, pentru un rezultat final de înaltă calitate.

Linie automata de spalare sticla cu presa panel – LIDER OCEANLINE II 1700

Cu o cabină de spălat din oțel inoxidabil și o structură solidă din oțel, linia noastră automată de spălare și presare asigură o curățare și o uscare eficiente a sticlei. Cele 6 perii echilibrate cu role acoperă în mod uniform întreaga suprafață a sticlei, îndepărtând eficient murdăria, urmele de degete și alte impurități. Sistemul de spălare sticlă Low-E vă asigură obținerea unei transparențe impecabile, iar unitatea de uscare cu izolare fonică și dulapul cu ventilator asigură o uscare rapidă și uniformă.

Linie automata de spalat sticla cu presa tambur – LIDER AQUALINE 1700

Cu o cabină de spălat din oțel inoxidabil și o structură solidă din oțel, Linia Automată de Spălat Sticlă cu Role de Presare oferă durabilitate și stabilitate în timpul procesului de lucru. Cele 4 perii echilibrate cu role asigură o curățare eficientă și uniformă a sticlei, inclusiv a sticlelor Low-E. Gumele de ștergere și perii între secțiunile din unitatea de spălare contribuie la îndepărtarea eficientă a impurităților, asigurându-vă o suprafață impecabilă și strălucitoare.

Linie automata de spalat sticla cu presa tambur – LIDER AQUALINE 2000

Echipată cu o cabină de spălat din oțel inoxidabil și o structură solidă din oțel, linia noastră automată de spălat sticlă garantează o curățare profesională și eficientă a geamurilor. Cele 6 perii echilibrate cu role acoperă întreaga suprafață a sticlei, îndepărtând eficient murdăria, urmele de degete și alte impurități. Cu un sistem de spălare special conceput pentru geamurile Low-E, veți obține rezultate superioare și o transparență impecabilă a sticlei.

Linie automata de spalat sticla cu presa tambur – LIDER AQUALINE 2500

Linie automata de spalat sticla cu role de presare este un utilaj special conceput pentru spălarea și presarea sticlei, aceste două procese desfășurându-se în mod automat, fără să mai fiți nevoit să vă ocupați dumneavoastră de acești pași. Mai mult decât atât, utilajul nostru are o calitate superioară, ceea ce vă va ajuta să obțineți geamuri perfecte, fără niciun defect!

Linie automata de spalat sticla cu presa tambur – LIDER AQUALINE II 1700

Echipată cu o cabină de spălat din oțel inoxidabil și o structură solidă din oțel, linia noastră automată de spălat sticlă garantează o curățare eficientă și precisă. Cele 6 perii echilibrate cu role asigură acoperirea completă a suprafeței sticlei, îndepărtând în mod eficient murdăria și impuritățile. Sistemul nostru de spălare special pentru geamurile Low-E vă asigură rezultate excepționale, fără nicio urmă.

Masina de spalat sticla – LIDER 1300 AQUA

Masina de Spalat Sticla este echipată cu 4 perii echilibrate cu role, care asigură o curățenie eficientă și uniformă a sticlei. Gumele de ștergere și perii dintre secțiunile din unitatea de spălare contribuie la îndepărtarea impurităților și obținerea unei suprafețe strălucitoare. Discul EPDM și poliuretan, împreună cu capacul interior strălucitor, asigură o curățenie de înaltă calitate și finisaje impecabile ale sticlei.

Masina de spalat sticla – LIDER 1500 AQUA

Cu o cabină de spălat din oțel inoxidabil și o structură solidă din oțel, Masina de Spalat Sticla vă oferă o soluție de curățare profesională și eficientă pentru geamurile termopan. Cele 4 perii echilibrate cu role acoperă în întregime suprafața sticlei, îndepărtând eficient murdăria, urmele de degete și orice alte impurități. Fiecare perie lucrează într-un mod echilibrat, asigurând o curățare precisă și uniformă a geamurilor. Rezultatul? Geamuri impecabile, fără pete sau urme, ce vor aduce un aspect proaspăt și strălucitor în încăperile dvs.

Masina de spalat sticla – LIDER 1700 AQUA

Cu o cabină de spălat din oțel inoxidabil și o structură solidă din oțel, Mașina de Spalat Sticla asigură o curățare eficientă și precisă a geamurilor termopan. Cele 4 perii echilibrate cu role acoperă în întregime suprafața sticlei, eliminând eficient murdăria, urmele de degete și orice altă impuritate. Fiecare perie lucrează într-un mod echilibrat, asigurând rezultate uniforme și profesionale. Geamurile vor străluci de curățenie și claritate.

Masina de spalat sticla – LIDER 1700 AQUA II

Cu o cabină de spălat din oțel inoxidabil și o structură solidă din oțel, Masina de Spalat Sticla asigură o performanță excepțională în curățarea geamurilor. Cele 6 perii echilibrate cu role acoperă întreaga suprafață a sticlei, eliminând eficient murdăria, urmele de degete și orice altă impuritate. Indiferent de gradul de murdărie sau de dimensiunea geamurilor, veți obține rezultate impecabile și transparente, care vor îmbunătăți estetica și claritatea geamurilor termopan.