Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Masina de sudat profile automata cu limitarea sudurii la 0.2 mm – ROCA MSA-0

MSA-0 Masina de sudat profile automata cu limitarea sudurii la 0.2 mm este o mașină pentru sudat profilele din policlorură de vinil, asigurând o sudare foarte precisă, dar și de o calitate superioară. De asemenea, indiferent de experiența dumneavoastră cu astfel de produse, veți vedea că produsul nostru dispune de un meniu foarte ușor de folosit, intuitiv, pentru ca utilajul să vă îmbunătățească afacerea.

MSA-0 Masina de sudat profile automata cu limitarea sudurii la 0.2 mm, 220VMSA-0 Masina de sudat profile automata cu limitarea sudurii la 0.2 mm, 220V

Masina de sudat profile automata cu limitarea sudurii la 0.2 mm – ROCA MSA-PRO

MSA-PRO Masina de sudat profile automata cu limitarea sudurii la 0.2 mm, seria PRO este o mașină pentru sudat profilele din policlorură de vinil, asigurând o sudare foarte precisă, dar și de o calitate superioară. De asemenea, indiferent de experiența dumneavoastră cu astfel de produse, veți vedea că produsul nostru dispune de un meniu foarte ușor de folosit, intuitiv, pentru ca utilajul să vă îmbunătățească afacerea.

MSA-PRO Masina de sudat profile automata cu limitarea sudurii la 0.2 mm, seria PRO, 220V

Masina de sudat profile la doua capete cu limitarea sudurii la 0.2 mm – ROCA MSD-0

MSD-0 Masina de sudat profile la doua capete cu limitarea sudurii la 0.2 mm este o mașină pentru sudat profilele din policlorură de vinil, asigurând o sudare foarte precisă, dar și de o calitate superioară. De asemenea, indiferent de experiența dumneavoastră cu astfel de produse, veți vedea că produsul nostru dispune de un meniu foarte ușor de folosit, intuitiv, pentru ca utilajul să vă îmbunătățească afacerea.

Masina de sudat profile la doua capete cu limitarea sudurii la 0.2 mm – ROCA MSD-PRO

Furnizorul ROCA vă pune la dispoziție Masina de sudat profile la doua capete cu limitarea sudurii la 0.2 mm, seria PRO.

Aceasta masina de sudat profile la doua capete este ideala pentru sudarea precisa a profilului metalic. Dispozitivul este dotat cu o limitare a grosimii sudurii de 0.2 mm, asigurand o sudura uniforma si fara probleme.

Masina de sudat profile la patru capete – ROCA MSP-PRO

Specificații standard

  • Sudarea la 90° a profilelor PVC cu precizie ridicată pe toate cele patru colțuri în același timp.
  • Toate axele mașinii noastre se deplasează cu sistemul servomotor (3 servomotoare)
  • 0,2 și 2 mm. Construcție proiectată intern care permite selectarea automată a intervalului de sudare.

Masina de sudat cu un cap, sudura 0,2 mm – OZ MACHINE ORION – I S

Compania OZ Machine vă oferă ORION – I S Masina de sudat cu un cap, sudura 0,2 mm, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile. De asemenea, indiferent de stadiul afacerii dumneavoastră, puteți opta pentru utilajul nostru, tocmai datorită prețului accesibil, dar și a calității superioare deținute.

Se utilizează pentru procesele de sudare a profilelor din plastic la diferite unghiuri.

Masina de sudat cu un cap, sudura standard si 0,2 mm – OZ MACHINE ORION – I SN

ORION – I SN Masina de sudat cu un cap, sudura standard si 0,2 mm este una dintre mașinile de frezat oferite de furnizorul nostru, OZ MACHINE. Pe lângă eficiența produsului, mașina de frezat vă va impresiona atât prin ușurința de utilizare, dar și prin funcționarea sigură, datorită designului ergonomic, în conformitate cu CE.

Masina de sudat cu doua capuri sudura 0,2 mm – OZ MACHINE ORION – II SN

ORION – II SN Masina de sudat cu doua capuri sudura 0,2 mm este o mașină pentru sudat profilele din policlorură de vinil, asigurând o sudare foarte precisă, dar și de o calitate superioară. De asemenea, indiferent de experiența dumneavoastră cu astfel de produse, veți vedea că produsul nostru dispune de un meniu foarte ușor de folosit, intuitiv, pentru ca utilajul să vă îmbunătățească afacerea.

Masina de sudat profile automata – KABAN BA 2030

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat profile automata BA 2030, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile. De asemenea, indiferent de stadiul afacerii dumneavoastră, puteți opta pentru utilajul nostru, tocmai datorită prețului accesibil, dar și a calității superioare deținute.

Masina de sudat profile la doua capete – KABAN MA 2010

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat profile la doua capete MA 2010, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de sudat la patru capete fara bavura – KABAN MD 3020

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat la patru capete fara bavura, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile. De asemenea, indiferent de stadiul afacerii dumneavoastră, puteți opta pentru utilajul nostru, tocmai datorită prețului accesibil, dar și a calității superioare deținute.

Masina de sudat profile automata in V – KABAN MG 1010

Masina de sudat profile automata in V este un utilaj performant, creat de compania Kaban, care poate suda cu precizie profilele PVC pentru a obține produse din termopan impecabile. Acest echipament poate suda simultan patru profile PVC, ceea ce reduce semnificativ timpul de lucru și crește eficiența procesului de producție.


Informații tehnice – Click pentru PDF