Afișez toate cele 11 rezultate

CNC Linie de incarcare – LIDER CAM AG-6000 ALCB

CNC Linie de Încărcare CAM dispune de un transfer automat, asigurat de sistemul de angrenaje Krameyer, care permite o mișcare rapidă și precisă a sticlei de la unitatea de încărcare la masa de tăiere. Unitatea de încărcare automată este dotată cu brațe ale ventuzei care încarcă automat sticla, realizând o separare eficientă a plăcii de sticlă de pe stoc. Transportoarele de transfer integrate în tabel facilitează deplasarea sticlei, maximizând eficiența liniei de producție.

Masa de taiat sticla CNC (model ventuza cu stanta) – LIDER AG-3700 SHL

Masa de taiat sticla CNC (model ventuza cu stanta) AG-3700 SHL face parte din categoria mașinilor de tăiat sticla, oferit de furnizorul Lider, aceasta fiind special conceput pentru a se ocupa de prelucrarea materialului, astfel încât să obțineți cele mai bune termopane.

Masa de taiat sticla CNC (model ventuza) – LIDER AG-3700 STL

Cu un sistem inovator cu perna de aer, Masa de Taiat Sticla CNC (Model Ventuza) asigura o viteza reglabila de taiere a sticlei, garantandu-va rezultate de precizie incredibila. Puteti controla presiunea de taiere, adaptand-o necesitatilor dumneavoastra si obtinand finisaje perfecte, fara compromisuri. Cu transferul miscarii si masurarea precisa, realizate prin intermediul unui pinion elicoidal si a unui sistem de angrenaje, veti obtine taieturi perfecte si netede, imbunatatind calitatea lucrarilor dumneavoastra.

Masa de taiat sticla CNC Ajustabila – LIDER AG-6000 ST

Masa de taiat sticla CNC (model ventuza) face parte din categoria mașinilor de tăiat sticla, oferit de furnizorul Lider, aceasta fiind special conceput pentru a se ocupa de prelucrarea materialului, astfel încât să obțineți cele mai bune termopane.

Masa de taiat sticla CNC Ajustabila Jumbo – LIDER AG-6000 SH

Masa de tăiere este dotată cu un sistem inovator cu pernă de aer, care permite manipularea ușoară și precisă a sticlei. Această tehnologie asigură stabilitate și precizie în timpul procesului de tăiere.

Masa de taiat sticla CNC ajustabila standard – LIDER AG 3210 ST / SH

Cu ajutorul acestei mese de tăiat sticlă CNC, veți experimenta o mișcare ușoară a foii de sticlă datorită pernei de aer integrate. Această caracteristică revoluționară asigură o manevrabilitate fără efort, eliminând orice rezistență neplăcută și asigurând o tăiere precisă și netedă a sticlei.

Masa de taiat sticla manuala penumatica – LIDER G-CUT 3700 P / H

Masa de tăiat sticlă manuală este dotată cu un sistem pneumatic care permite mișcarea ușoară a sticlei până la poziția de tăiere, facilitând procesul de prelucrare. Sistemul de airbaguri asigură o manipulare sigură și protejată a sticlei, minimizând riscul de deteriorare.

Masa de taiat sticla semi-automata – LIDER G-CUT 3210

Cu plăcile de sticlă ușor de mișcat datorită airbag-urilor integrate, Masa de Taiat Sticla Semi-Automata vă oferă un mediu de lucru eficient și simplu. Separarea ușoară a sticlei tăiate este realizată cu ajutorul celor 2 + 1 bare de rupere, asigurând o manipulare sigură și precisă. Prin intermediul ecranului digital, puteți urmări cu ușurință dimensiunile geamului care urmează să fie tăiat, obținând rezultate de precizie superioară.

Masa de tăiere cu CNC pentru sticlă (brate de incarcare + stanta) – LIDER AG3700 SH

Această Masa de tăiere cu CNC pentru sticlă (brate de incarcare + stanta) AG3700 SH pentru sticlă, oferit de furnizorul Lider, este un instrument esențial pentru orice afacere de prelucrare a sticlei.

Datorită tehnologiei sale CNC, această masă de tăiere oferă o precizie incredibilă și o eficiență crescută a producției.

Masa de tăiere cu CNC pentru sticlă (brațe de încărcare) – LIDER AG3700 ST

Această masă de tăiere cu CNC pentru sticlă, oferit de furnizorul Lider, este un instrument esențial pentru orice afacere de prelucrare a sticlei.

Datorită tehnologiei sale CNC, această masă de tăiere oferă o precizie incredibilă și o eficiență crescută a producției.

Masa de taiat sticla automata – CAMBAS A 1001

Cu ajutorul mesei noastre de tăiat sticlă automată A 1001, obțineți tăieri precise și impecabile pentru geamurile termopan. Această masă de tăiat este dotată cu un sistem de control CNC avansat, care asigură un grad ridicat de precizie în procesul de tăiere. Indiferent de forma sau dimensiunea geamului, puteți avea încredere că rezultatele vor fi perfecte, datorită funcțiilor sofisticate de control pe care le oferă acest utilaj.