Afișez 1 - 12 din 22 de rezultate

Adeziv pur machine panou laminat Monoblock 6m – VERMAK VPL 850 L6-P2C

Mașina noastră, care folosește PUR (adeziv poliuretanic), este special utilizată pentru laminarea panourilor largi din lemn și plastic. Este proiectat folosind materiale de acoperire decorative real montate. Lățimea de lucru este de maximum 1300 mm.

Adeziv solvent masina de laminare din panou PVC Monoblock 5 M – VERMAK VSL 800 L5-P2C

Adeziv Solvent Masina de laminare din panou PVC Monoblock 5 M – VSL 800 L5-P2C este un utilaj special creat pentru laminarea panourilor largi din lemn și plastic, produsul fiind oferit de Vermak, o companie recunoscută pentru calitatea produselor oferite. Mai mult decât atât, utilajul folosește adeziv poliuretanic, pentru ca procesul de laminare al panourilor dumneavoastră să se desfășoare perfect.

Ghid de alimentare cu acril și încălzire pe panou transportor intermediar de înaltă tip 4 M – VERMAK VCH 1300 L4-NAA

Ghid de alimentare cu acril și încălzire pe anou Transportor intermediar de înaltă tip 4 M – VCH 1300 L4-NAA este un utilaj special creat pentru laminarea panourilor largi din lemn și plastic, produsul fiind oferit de Vermak, o companie recunoscută pentru calitatea produselor oferite. Mai mult decât atât, utilajul folosește adeziv poliuretanic, pentru ca procesul de laminare al panourilor dumneavoastră să se desfășoare perfect.

Ghid de alimentare cu acril și încălzire pe anou Transportor intermediar de înaltă tip 4 M – VCH 1300 L4-NAA

Linie de laminare automata cu rola inversa – VERMAK VFL 1400-RAL

Flat MDF este o linie de laminare plană semiautomatică cu role inversate pentru aplicarea adezivului EVA, PUR și APO de pe suprafețele de PAL, tencuială, plăci de izolare sau materiale similare.

Linie de laminare compactă a rolei – VERMAK VFL 1400-CRL

Linie de laminare compactă a rolei – VFL 1400-CRL este un utilaj special creat pentru laminarea panourilor largi din lemn și plastic, produsul fiind oferit de Vermak, o companie recunoscută pentru calitatea produselor oferite. Mai mult decât atât, utilajul folosește adeziv poliuretanic, pentru ca procesul de laminare al panourilor dumneavoastră să se desfășoare perfect.

Linie de laminare plana semiautomata cu role inversate – VERMAK VFL 1400-RL

Flat MDF este o linie de laminare plană semiautomatică cu role inversă pentru aplicarea adezivului EVA, PUR și APO de pe suprafețele de PAL, tencuială, plăci de izolare sau materiale similare.

Linie de laminare PVC cu lipici pur Monoblock în masina, 4 + 4 M – VERMAK VPL 1300 L8-P2C

Linie de laminare PVC cu lipici Pur Monoblock în Masin, 4 + 4 M – VPL 1300 L8-P2C este un utilaj special creat pentru laminarea panourilor largi din lemn și plastic, produsul fiind oferit de Vermak, o companie recunoscută pentru calitatea produselor oferite. Mai mult decât atât, utilajul folosește adeziv poliuretanic, pentru ca procesul de laminare al panourilor dumneavoastră să se desfășoare perfect.

Manipulator de încărcare și descărcare de două axe (YZ) 100 kg Panou de încărcare 6 M (fără pneuri) – VERMAK VEM 100 L6

Manipulator de încărcare și descărcare de două axe (YZ) 100 kg Panou de încărcare 6 M (fără pneuri) – VEM 100 L6 este un utilaj special creat pentru laminarea panourilor largi din lemn și plastic, produsul fiind oferit de Vermak, o companie recunoscută pentru calitatea produselor oferite. Mai mult decât atât, utilajul folosește adeziv poliuretanic, pentru ca procesul de laminare al panourilor dumneavoastră să se desfășoare perfect.

Mașină de laminare glisantă cu o singură suprafață pură cu rolă inversă – VERMAK VFL 1400-R

Mașină de laminare glisantă cu o singură suprafață pură cu rolă inversă – VFL 1400-R este un utilaj special creat pentru laminarea panourilor largi din lemn și plastic, produsul fiind oferit de Vermak, o companie recunoscută pentru calitatea produselor oferite. Mai mult decât atât, utilajul folosește adeziv poliuretanic, pentru ca procesul de laminare al panourilor dumneavoastră să se desfășoare perfect.

Mașină de laminare glisantă cu o singură suprafață pură cu rolă inversă – VFL 1400-R

Mașină de spălat rufe de suprafață singulara – VERMAK VBR 1300-U

Mașină de spălat rufe de suprafață singulara – VBR 1300-U este un utilaj special creat pentru laminarea panourilor largi din lemn și plastic, produsul fiind oferit de Vermak, o companie recunoscută pentru calitatea produselor oferite.

Mai mult decât atât, utilajul folosește adeziv poliuretanic, pentru ca procesul de laminare al panourilor dumneavoastră să se desfășoare perfect.

Mașină de spălat umedă de suprafață – VERMAK VBW 1300-U

Mașină de spălat umedă de suprafață – VBW 1300-U este un utilaj special creat pentru laminarea panourilor largi din lemn și plastic, produsul fiind oferit de Vermak, o companie recunoscută pentru calitatea produselor oferite.

Mai mult decât atât, utilajul folosește adeziv poliuretanic, pentru ca procesul de laminare al panourilor dumneavoastră să se desfășoare perfect.

Mașină dublă cu suprafață brută – VERMAK VBR 1300-D

Mașină dublă cu suprafață brută – VBR 1300-D este un utilaj special creat pentru laminarea panourilor largi din lemn și plastic, produsul fiind oferit de Vermak, o companie recunoscută pentru calitatea produselor oferite.

Mai mult decât atât, utilajul folosește adeziv poliuretanic, pentru ca procesul de laminare al panourilor dumneavoastră să se desfășoare perfect.

În cazul în care aveți nevoie de un utilaj care să se ocupe de panourile largi din lemn și plastic, atunci compania VERMAK este exact ceea ce aveți nevoie, aceasta oferindu-vă numeroase mașini special create în acest sens.