Afișez toate cele 7 rezultate

Adeziv solvent masina de laminare din panou PVC Monoblock 5 M – VERMAK VSL 800 L5-P2C

Adeziv Solvent Masina de laminare din panou PVC Monoblock 5 M – VSL 800 L5-P2C este un utilaj special creat pentru laminarea panourilor largi din lemn și plastic, produsul fiind oferit de Vermak, o companie recunoscută pentru calitatea produselor oferite. Mai mult decât atât, utilajul folosește adeziv poliuretanic, pentru ca procesul de laminare al panourilor dumneavoastră să se desfășoare perfect.

Cuțit industrial Mașină de tăiat cu folie de PVC – VERMAK VRC 750

Cuțit industrial Mașină de tăiat cu folie de PVC – VRC 750 este un utilaj special creat pentru tăierea foliilor, oferindu-vă un sistem de lame industriale, de calitate superioară oferit de Vermak. De asemenea, datorită arborelor de aer din cadrul produsului, veți obține o tăiere precisă, pentru ca rezultatul final să fie unul impecabil.

Hot air PVC belt bending machine (Manual 6 M) – VERMAK HEAT 6000 HB

Vermak oferă o mașină manuală de îndoire profil din PVC cu aer cald, care are un cuptor de încălzire automat, o masă de îndoire și unelte de sertizare special concepute. Aceasta poate fi utilizată pentru a îndoi atât intern cât și extern profile și are o lungime totală de 6 metri.

Mașină de acoperire pvc cu solvent Solvent Monoblock, 5 M – VERMAK VS 500 L5-P

Aceasta este o mașină concepută pentru învelirea foliei de PVC, PP și hârtie pe materiale din PVC, aluminiu și MDF cu adeziv solvent. Are unități controlate de frecvență și unități superioare, laterale și de pretratare pentru curățare.

Mașină de acoperire pvc pur Monoblock 6m – VERMAK VP 350 L6-W1C

Mașină de acoperire pvc pur Monoblock 6m – VP 350 L6-W1C este un produs special conceput pentru acoperire, după cum o spune și numele categoriei, produs oferit de furnizorul nostru de încredere, Vermak.

Mașină de îndoit cu centură de pvc fără motor (manual 3 M cu glicerină) – VERMAK TWİST 3000 MB

Curbarea manuală a centurii; Mașina de îndoit cu profil (PVC) este utilizată pentru a crea curele și profiluri de îndoire, oferit de Vermak. Dacă este necesar, o coadă lungă de 100 mm (4 ″) poate fi permisă pentru a facilita procedura de sudare. Mașina poate fi de asemenea folosită pentru a crea curele sau forme.

Mașină de modelare cu carcasă lipită cu solvent (Monoblock, 5 M) – VERMAK VS 350 L5-W

Experimentați performanța superioară a mașinii noastre de modelare cu carcasă lipită cu solvent VS 350 L5-W. Această mașină de înaltă calitate este echipată cu unități controlate de frecvență, care asigură o funcționare precisă și eficientă. Indiferent de materialul pe care doriți să îl acoperiți – PVC, aluminiu sau MDF – acest utilaj vă permite să realizați acoperiri impecabile, cu o aderență perfectă a foliei de PVC, PP și hârtie.

Compania VERMAK vă oferă numeroase utilaje, atât pentru tâmplăria din policlorură de vinil, dar și pentru cea din aluminiu, cu ajutorul cărora să obțineți cele mai bune produse, cu un efort cât mai redus posibil!