Afișez toate cele 10 rezultate

Cuțit industrial Mașină de tăiat cu folie de PVC – VERMAK VRC 750

Cuțit industrial Mașină de tăiat cu folie de PVC – VRC 750 este un utilaj special creat pentru tăierea foliilor, oferindu-vă un sistem de lame industriale, de calitate superioară oferit de Vermak. De asemenea, datorită arborelor de aer din cadrul produsului, veți obține o tăiere precisă, pentru ca rezultatul final să fie unul impecabil.

Cuțit industrial pvc, pp, mașină de tăiat cu folie de hârtie – VERMAK VRC 1500

Cuțit industrial Pvc, Pp, mașină de tăiat cu folie de hârtie – VRC 1500 este un utilaj special creat pentru tăierea foliilor, oferindu-vă un sistem de lame industriale, de calitate superioară. De asemenea, datorită arborelor de aer din cadrul produsului, veți obține o tăiere precisă, pentru ca rezultatul final să fie unul impecabil.

Laminare cu bandă protectoare și mașină de curățat pe 2 muchii pe panoul lucios – VERMAK VKB 1300-EC2

VKB 1300-EC2 este o mașină de laminat cu bandă protectoare și de curățat pe 2 muchii pe panoul lucios, special creată pentru tăierea foliilor. Este dotată cu un sistem de lame industriale de calitate superioară și arbori de aer pentru o tăiere precisă, astfel încât rezultatul final să fie impecabil.

Mașină de tăiat bandă de protecție – VERMAK VPT 1600

VPT 1600 este o mașină de tăiat bandă de protecție, special creată pentru tăierea foliilor cu un sistem de lame industriale de calitate superioară și arbori de aer pentru o tăiere precisă.

Mașină de tăiat bandă Edge – VERMAK VEB 700-F

Mașină de tăiat bandă EdgeVEB 700-F este un utilaj special creat pentru tăierea foliilor, oferindu-vă un sistem de lame industriale, de calitate superioară. De asemenea, datorită arborelor de aer din cadrul produsului, veți obține o tăiere precisă, pentru ca rezultatul final să fie unul impecabil, fie că vorbim de produse textile

Mașină de tăiat complet cu folie automată cu sistem Servo (cuțit zburător) – VFC 1400 L2

Mașină de tăiat complet cu folie automată cu sistem Servo (cuțit zburător) – VFC 1400 L2 este un utilaj special creat pentru tăierea foliilor, oferindu-vă un sistem de lame industriale, de calitate superioară. De asemenea, datorită arborelor de aer din cadrul produsului, veți obține o tăiere precisă, pentru ca rezultatul final să fie unul impecabil.

Mașină de tăiat cu bobină clp, laminată și de hârtie cu ferăstrău circular – VERMAK VLC 1500

Mașină de tăiat cu bobină clp, laminată și de hârtie cu ferăstrău circular – VLC 1500 este un utilaj special creat pentru tăierea foliilor, oferindu-vă un sistem de lame industriale, de calitate superioară.

Mașină pneumatică, pp, de tăiere cu folie de hârtie cu lamă rotundă și arbore de aer – VERMAK VFS 1500-B

Mașină pneumatică, Pp, de tăiere cu folie de hârtie cu lamă rotundă și arbore de aer – VFS 1500-B este un utilaj special creat pentru tăierea foliilor, oferindu-vă un sistem de lame industriale, de calitate superioară. De asemenea, datorită arborelor de aer din cadrul produsului, veți obține o tăiere precisă, pentru ca rezultatul final să fie unul impecabi.

Masina rotundă de arbore de frecare rotativă a lamei, pp, mașină de tăiat folie de hârtie – VERMAK VFS 1500 D

Masina rotundă de arbore de frecare rotativă a lamei, pp, mașină de tăiat folie de hârtie – VFS 1500 D este un utilaj special creat pentru tăierea foliilor, oferindu-vă un sistem de lame industriale, de calitate superioară. De asemenea, datorită arborelor de aer din cadrul produsului, veți obține o tăiere precisă, pentru ca rezultatul final să fie unul impecabil.

Masina rotundă de arbore de frecare rotativă a lamei, pp, mașină de tăiat folie de hârtie – VERMAK VFS 1500-BF

Masina rotundă de arbore de frecare rotativă a lamei, pp, mașină de tăiat folie de hârtie – VFS 1500-BF este un utilaj special creat pentru tăierea foliilor, oferindu-vă un sistem de lame industriale, de calitate superioară. De asemenea, datorită arborelor de aer din cadrul produsului, veți obține o tăiere precisă, pentru ca rezultatul final să fie unul impecabil.

Utilajele pentru tăiere și feliare VERMAK sunt mașini special create pentru tăierea foliilor, acestea dispunând de lame de calitate superioară, cu ajutorul cărora să puteți obține o tăiere precisă!