Afișez toate cele 8 rezultate

Arcuri pentru lipici solvent-PO-EVA (Monoblock, 6 m) – VERMAK VES 350 L6-W

Experimentați performanța superioară a utilajului nostru VES 350 L6-W, echipat cu unități controlate de frecvență. Această tehnologie avansată asigură o funcționare precisă și eficientă în procesul de acoperire. Indiferent de materialul pe care doriți să îl înfășurați – PVC, PP, hârtie, acoperire naturală sau folie laminată pe solvent, EVA, adeziv PO și MDF, PVC și aluminiu – această mașină vă permite să obțineți acoperiri impecabile și durabile.

Cutie cu clei PUR-PO-EVA casetă de raclatare 2,5 + 4 m – VERMAK VEP 350 KL6.5-W1C

Cutie cu clei PUR-PO-EVA Casetă de raclatare 2,5 + 4 m – VEP 350 KL6.5-W1C este un produs special conceput pentru acoperire, după cum o spune și numele categoriei, produs oferit de furnizorul nostru de încredere, Vermak.

Mașină de acoperire pvc pur Monoblock 6m – VERMAK VP 350 L6-W1C

Mașină de acoperire pvc pur Monoblock 6m – VP 350 L6-W1C este un produs special conceput pentru acoperire, după cum o spune și numele categoriei, produs oferit de furnizorul nostru de încredere, Vermak.

Mașină de înfășurare automată pentru modelarea carcasei de inserție cu adaos pur 2,5 + 4 M – VERMAK VP 350 KL6.5-W2C

VP 350 KL6.5-W2C este o mașină de înfășurare automată pentru modelarea carcasei de inserție cu adaos pur 2,5 + 4 M, oferită de Vermak. Este special concepută pentru acoperire și conține unități de top de calitate superioară oferit de Vermak.

Mașină de înfășurare turnare cu carcasă lipit Pur + 2,5 M + 4M – VERMAK VP 350 KL6.5-W1C

Experimentați performanța superioară a mașinii noastre VP 350 KL6.5-W1C, echipată cu unități controlate de frecvență. Această tehnologie avansată asigură o funcționare precisă și eficientă în procesul de înfășurare cu carcasă lipită Pur. Indiferent de aplicația specifică, această mașină vă permite să obțineți înfășurări perfecte, cu un control precis al vitezei și presiunii.

Mașină de modelare cu carcasă lipită cu solvent (Monoblock, 5 M) – VERMAK VS 350 L5-W

Experimentați performanța superioară a mașinii noastre de modelare cu carcasă lipită cu solvent VS 350 L5-W. Această mașină de înaltă calitate este echipată cu unități controlate de frecvență, care asigură o funcționare precisă și eficientă. Indiferent de materialul pe care doriți să îl acoperiți – PVC, aluminiu sau MDF – acest utilaj vă permite să realizați acoperiri impecabile, cu o aderență perfectă a foliei de PVC, PP și hârtie.

Mașină de turnat cu carcasă lipită Po-Eva cu tavă, 2,5 + 4m – VERMAK VEP 350 KL6.5-WMP

Mașină de turnat cu carcasă lipită Po-Eva cu tavă, 2,5 + 4m – VEP 350 KL6.5-WMP este un produs special conceput pentru acoperire, după cum o spune și numele categoriei, produs oferit de furnizorul nostru de încredere, Vermak. Utilajul conține unități de top, totul fiind de o calitate superioară, pentru ca dumneavoastră să obțineți cele mai bune produse.

Presă automată a carcasei și mașină de lipire modulară a solului – VERMAK VFP 350 L5-AP

Presă automată a carcasei și mașină de lipire modulară a solului – VFP 350 L5-AP este un produs special conceput pentru acoperire, după cum o spune și numele categoriei, produs oferit de furnizorul nostru de încredere, Vermak. Utilajul conține unități de top, totul fiind de o calitate superioară, pentru ca dumneavoastră să obțineți cele mai bune produse.

Produsele pentru asamblare și acoperire VERMAK sunt utilajele și accesoriile ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier care se respectă, acestea fiind responsabile de obținerea unor termopane impecabile!