Afișez toate cele 3 rezultate

Carucior profile – LIDER SFCU

Unitatea de Carat Profile vă oferă posibilitatea de a transfera lamelele tratate cu fund în mod simplu și precis către unitatea de presare. Această caracteristică vă ajută să eficientizați procesul de preparare a profilelor, asigurând un flux de lucru fără întreruperi și o manipulare ușoară a materialelor.

Masina de taiat profile automata – LIDER BARSAW

Cu indicatorul digital de măsurare integrat, Mașina de Taiat Profile Automata va permite sa obtineti tăieturi precise și uniforme pe profile. Fierăstrăul special pentru tăiere fără burr asigură finisaje de înaltă calitate, eliminând riscul de erori sau imperfecțiuni. Indiferent de dimensiunea sticlei sau de forma profilului, această mașină vă oferă posibilitatea de a tăia mai multe profile în același timp, economisind timp și resurse.

Masina de umplut cu silicagel – LIDER DECA

Masina de Umplutură Dezumidificator utilizează un sistem de vibrații cu motor electric pentru a umple materialul în mod precis și controlat. Această caracteristică vă permite să asigurați o distribuție uniformă și eficientă a materialului în profilele de diferite dimensiuni. Cu acest utilaj, puteți completa profilele simultan, economisind timp și măriind productivitatea.