Afișez 1 - 12 din 25 de rezultate

Masina de debitat profile la doua capete, automata, full servo, 420 mm, 7m – KABAN A1060

Mașina de debitat profile la doua capete, automata, full servo, 420 mm, 7m, una dintre mașinile de tăiat oferite de furnizorul nostru Kaban, este soluția perfectă pentru atelierele de prelucrare a tâmplăriei din aluminiu și PVC. Această mașină este dotată cu tehnologie de ultimă generație, oferind tăieri precise și eficiente, fără a pierde timp prețios.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debitat profile la doua capete, automata, full servo, 420 mm – KABAN AC 1050

Masina de debitat profile, automata, full servo, 420 mm – AC 1050 la doua capete, automata, full servo, 420 mm – AC 1050, oferită de furnizorul nostru Kaban, este soluția perfectă pentru prelucrarea tâmplăriei din aluminiu, asigurând debitarea precisă și eficientă a profilelor.

Informații tehnice – click pentru detalii pdf

Masina de debitat profile la doua capete, automata, 550 mm – KABAN HB 2010

Masina de debitat profile la doua capete, automata, 550 mm, una dintre mașinile de tăiat oferite de furnizorul nostru Kaban, reprezintă un utilaj foarte important, ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce prelucrează tâmplăria aluminiu. De asemenea, mașina de tăiat este foarte eficientă, astfel încât totul să funcționeze impecabil, fără a pierde inutil timp prețios.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debitat profile portabila automata, 400 mm – KABAN AA 1020

Mașina de debitat profile portabilă, automată, 400 mm, oferită de furnizorul nostru Kaban, este un utilaj indispensabil în atelierele de prelucrare a tâmplăriei aluminiu și PVC. Această mașină de tăiat asigură o tăiere precisă și eficientă a profilelor, iar caracteristicile sale tehnice sunt de ultimă generație, garantând o experiență de utilizare fără cusur.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debitat profile portabila automata, pentru aluminiu, 400 mm – KABAN AA 1025

Mașina de debitat profile este dotată cu o caracteristică tehnologică de ultimă generație – debitarea precisă a profilelor din aluminiu la unghiuri cuprinse între 20°-160°. Această caracteristică tehnologică oferă posibilitatea prelucrării unei game largi de profile, asigurând astfel o versatilitate maximă în atelierul tău. De asemenea, mașina este foarte eficientă, astfel încât totul să funcționeze impecabil, fără a pierde inutil timp prețios.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debitat profile portabila pentru aluminiu, 400 mm – KABAN HA 2010

CARACTERISTICI GENERALE

  • Tăierea precisă a profilelor din aluminiu.
  • Are sistem de lubrifiere.
  • Calitate înaltă cu prețuri economice.
  • Aparatură patentată de mărgele de sticlă.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Mașină de frezat cu capăt multiple – KABAN PA 2015

Mașina de Frezat cu Capete Multiple este un utilaj de prelucrare a profilurilor din aluminiu care oferă o performanță ridicată și o eficiență deosebită. Dotată cu un sistem de lubrifiere și cu un ax insurubat care permite reglarea ușoară și practică a vitezei de progresie, această mașină de frezat garantează o prelucrare precisă și sigură. De asemenea, capacul de siguranță asigură o operare în siguranță, iar reglajul electronic al vitezei previne distrugerea profilului în timpul frezării.

Informație tehnică Mașină – Click pentru PDF

Mașină de frezat în capăt înclinat – KABAN PB 2015

Cu ajutorul mașinii de frezat în capăt înclinat de la Kaban, veți putea realiza frezarea montanților din aluminiu la unghiuri precise de 22,50 + 22,50, ceea ce va garanta o calitate înaltă a frezării. Acest lucru este esențial pentru atelierele care realizează produse din aluminiu, unde precizia și calitatea sunt esențiale pentru succesul afacerii.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de frezat montanti manuala pentru aluminiu – KABAN OA 1015

Mașina de frezat montanți manuală pentru aluminiu – OA 1015, este special creat pentru prelucrarea elementelor din cadrul profilelor din aluminiu. Este un element esențial în orice atelier care se ocupă cu prelucrarea aluminiului, iar noi suntem convinși că acest produs nu ar trebui să lipsească din atelierul dumneavoastră. De asemenea, vine cu numeroase accesorii și puteți opta și pentru accesorii opționale pentru a vă personaliza atelierul.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Freza cu pantograf masina de gaurit tripla pentru aluminiu – KABAN DE 4055

Ai nevoie de un utilaj performant pentru a crea gauri exacte si complexe in profilele de aluminiu? Freza cu pantograf masina de gaurit tripla pentru aluminiu – DE 4055 este alegerea ideala pentru tine! Cu aceasta freza, poti realiza gaura de butuc, spanioleta, incuietoare si gaura de maner cu usurinta si precizie. Fiecare detaliu este important, iar freza noastra garanteaza exactitatea fiecarei gauri cu ajutorul pantografului actionat prin buton si a controlului manual ghidat de sablonul pantografului.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Freza cu pantograf pentru aluminiu – KABAN DF 40654060

Orice atelier care realizează produse din aluminiu are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul Kaban vă pune la dispoziție Freza cu pantograf pentru aluminiu, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Centru de prelucrare profile din aluminiu cu 3+1 axe – KABAN ZC 4030

Centrul de prelucrare profile din aluminiu cu 3+1 axe – ZC 4030 este un utilaj esențial pentru orice atelier ce dorește să obțină produse de calitate superioară. Acesta poate fi utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, cât și a celor din plastic și lemn, datorită eficienței sale și capacitatea de a se potrivi oricărui material.

Informații tehnice – Click pentru PDF