Centru de prelucrare profile din aluminiu cu 3+1 axe – KABAN ZC 4030

Centrul de prelucrare profile din aluminiu cu 3+1 axe – ZC 4030 este un utilaj esențial pentru orice atelier ce dorește să obțină produse de calitate superioară. Acesta poate fi utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, cât și a celor din plastic și lemn, datorită eficienței sale și capacitatea de a se potrivi oricărui material.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Centru de prelucrare si debitare profile din aluminiu – KABAN ZC 2010

Centrul de prelucrare si debitare profile din aluminiuZC 2010 este un utilaj esențial pentru orice atelier ce dorește să obțină produse de calitate superioară. Acesta poate fi utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, cât și a celor din plastic și lemn, datorită eficienței sale și capacitatea de a se potrivi oricărui material.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Centru de prelucrare profile din aluminiu cu 4 axe – KABAN ZC 4040

Centrul de prelucrare profile din aluminiu cu 4 axe – ZC 4040 este un utilaj esențial pentru orice atelier ce dorește să obțină produse de calitate superioară. Acesta poate fi utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, cât și a celor din plastic și lemn, datorită eficienței sale și capacitatea de a se potrivi oricărui material.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Centru de prelucrare a aluminiului 4 axe – KABAN ZC 3010

Centru de prelucrare a aluminiului 4 axe – ZC 3010 este unul dintre cele mai importante utilaje pe care orice atelier ar trebui să îl aibă, pentru a putea obține produse de calitate superioară. Acesta este utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, dar și a celor din plastic și lemn, fiind un produs eficient, potrivindu-se oricărui material.

Centru de prelucrare profile din aluminiu cu 4 axe (8440 mm) – KABAN ZC 3020

Centrul de prelucrare profile din aluminiu cu 4 axe (8440 mm) – ZC 3020 este un utilaj indispensabil în orice atelier care vizează produse de calitate superioară. Acesta este un instrument eficient și potrivit pentru prelucrarea profilelor din aluminiu, dar și a celor din plastic și lemn.

Centru de prelucrare placi compozite (4300×1600) – KABAN VA 3030

Centrul de prelucrare placi compozite (4300×1600) – VA 3030 este un utilaj esențial în orice atelier, garantând obținerea de produse de calitate superioară. Acesta este folosit pentru prelucrarea plăcilor compozite, foilor de aluminiu, laminat compact și plăci similare pe bază de PVC, fiind utilizat în diverse industrii precum construcții, mobilier, publicitate, construcții navale, automobile și aviație.

Centru de prelucrare placi compozite (2000×6600) – KABAN VA 3010

Centrul de prelucrare plăci compozite VA 3010 este un utilaj indispensabil în orice atelier, oferind o calitate superioară a produselor prelucrate. Acesta este utilizat pentru prelucrarea panourilor compozite, foilor de aluminiu, laminat compact și plăci similare pe bază de PVC. Datorită preciziei și eficienței sale, acesta găsește aplicații diverse în construcții, mobilier, publicitate, construcții navale, automobile și aviație.

Centru de prelucrare profile din aluminiu cu 5 axe – KABAN ZC 3060

Centru de prelucrare profile din aluminiu cu 5 axe ZC 3060 este unul dintre cele mai importante utilaje pe care orice atelier ar trebui să îl aibă, pentru a putea obține produse de calitate superioară.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina automata de taiat aluminiu, alimentare si taiere automata – KABAN ZE 3010

Masina automata de taiat aluminiu, alimentare si taiere automata, una dintre mașinile de tăiat oferite de furnizorul nostru Kaban, reprezintă un utilaj foarte important, ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce prelucrează tâmplăria aluminiu.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Centru de prelucrare profile din aluminiu cu 5 axe (4100 mm) – KABAN ZC 3050

Centru de prelucrare profile din aluminiu cu 5 axe (4100 mm) – ZC 3050 este unul dintre cele mai importante utilaje pe care orice atelier ar trebui să îl aibă, pentru a putea obține produse de calitate superioară. Acesta este utilizat pentru prelucrarea atât a profilelor din aluminiu, dar și a celor din plastic și lemn, fiind un produs eficient, potrivindu-se oricărui material.