Masina de debitat profile la doua capete, automata, full servo, 420 mm, 7m – KABAN A1060

Mașina de debitat profile la doua capete, automata, full servo, 420 mm, 7m, una dintre mașinile de tăiat oferite de furnizorul nostru Kaban, este soluția perfectă pentru atelierele de prelucrare a tâmplăriei din aluminiu și PVC. Această mașină este dotată cu tehnologie de ultimă generație, oferind tăieri precise și eficiente, fără a pierde timp prețios.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debitat profile la doua capete, automata, full servo, 420 mm – KABAN AC 1050

Masina de debitat profile, automata, full servo, 420 mm – AC 1050 la doua capete, automata, full servo, 420 mm – AC 1050, oferită de furnizorul nostru Kaban, este soluția perfectă pentru prelucrarea tâmplăriei din aluminiu, asigurând debitarea precisă și eficientă a profilelor.

Informații tehnice – click pentru detalii pdf

Masina de debitat profile la doua capete, automata, 550 mm – KABAN HB 2010

Masina de debitat profile la doua capete, automata, 550 mm, una dintre mașinile de tăiat oferite de furnizorul nostru Kaban, reprezintă un utilaj foarte important, ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce prelucrează tâmplăria aluminiu. De asemenea, mașina de tăiat este foarte eficientă, astfel încât totul să funcționeze impecabil, fără a pierde inutil timp prețios.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debitat profile portabila automata, 400 mm – KABAN AA 1020

Mașina de debitat profile portabilă, automată, 400 mm, oferită de furnizorul nostru Kaban, este un utilaj indispensabil în atelierele de prelucrare a tâmplăriei aluminiu și PVC. Această mașină de tăiat asigură o tăiere precisă și eficientă a profilelor, iar caracteristicile sale tehnice sunt de ultimă generație, garantând o experiență de utilizare fără cusur.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debitat profile portabila automata, pentru aluminiu, 400 mm – KABAN AA 1025

Mașina de debitat profile este dotată cu o caracteristică tehnologică de ultimă generație – debitarea precisă a profilelor din aluminiu la unghiuri cuprinse între 20°-160°. Această caracteristică tehnologică oferă posibilitatea prelucrării unei game largi de profile, asigurând astfel o versatilitate maximă în atelierul tău. De asemenea, mașina este foarte eficientă, astfel încât totul să funcționeze impecabil, fără a pierde inutil timp prețios.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debitat profile portabila pentru aluminiu, 400 mm – KABAN HA 2010

CARACTERISTICI GENERALE

  • Tăierea precisă a profilelor din aluminiu.
  • Are sistem de lubrifiere.
  • Calitate înaltă cu prețuri economice.
  • Aparatură patentată de mărgele de sticlă.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debitat aluminiu – KABAN HA 2016

Masina de debitat aluminiuHA 2016, una dintre mașinile de tăiat oferite de furnizorul nostru Kaban, reprezintă un utilaj foarte important, ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce prelucrează tâmplăria aluminiu.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debitat profile portabila pentru aluminiu, 400 mm – KABAN HA 2012

Masina de debitat profile portabila pentru aluminiu, 400 mm, una dintre mașinile de tăiat oferite de furnizorul nostru Kaban, reprezintă un utilaj foarte important, ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce prelucrează tâmplăria aluminiu.

Informații tehnice – Click pentru PDF