Mașină de frezat cu capăt multiple – KABAN PA 2015

Mașina de Frezat cu Capete Multiple este un utilaj de prelucrare a profilurilor din aluminiu care oferă o performanță ridicată și o eficiență deosebită. Dotată cu un sistem de lubrifiere și cu un ax insurubat care permite reglarea ușoară și practică a vitezei de progresie, această mașină de frezat garantează o prelucrare precisă și sigură. De asemenea, capacul de siguranță asigură o operare în siguranță, iar reglajul electronic al vitezei previne distrugerea profilului în timpul frezării.

Informație tehnică Mașină – Click pentru PDF

Mașină de frezat în capăt înclinat – KABAN PB 2015

Cu ajutorul mașinii de frezat în capăt înclinat de la Kaban, veți putea realiza frezarea montanților din aluminiu la unghiuri precise de 22,50 + 22,50, ceea ce va garanta o calitate înaltă a frezării. Acest lucru este esențial pentru atelierele care realizează produse din aluminiu, unde precizia și calitatea sunt esențiale pentru succesul afacerii.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de frezat montanti manuala pentru aluminiu – KABAN OA 1015

Mașina de frezat montanți manuală pentru aluminiu – OA 1015, este special creat pentru prelucrarea elementelor din cadrul profilelor din aluminiu. Este un element esențial în orice atelier care se ocupă cu prelucrarea aluminiului, iar noi suntem convinși că acest produs nu ar trebui să lipsească din atelierul dumneavoastră. De asemenea, vine cu numeroase accesorii și puteți opta și pentru accesorii opționale pentru a vă personaliza atelierul.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Freza cu pantograf masina de gaurit tripla pentru aluminiu – KABAN DE 4055

Ai nevoie de un utilaj performant pentru a crea gauri exacte si complexe in profilele de aluminiu? Freza cu pantograf masina de gaurit tripla pentru aluminiu – DE 4055 este alegerea ideala pentru tine! Cu aceasta freza, poti realiza gaura de butuc, spanioleta, incuietoare si gaura de maner cu usurinta si precizie. Fiecare detaliu este important, iar freza noastra garanteaza exactitatea fiecarei gauri cu ajutorul pantografului actionat prin buton si a controlului manual ghidat de sablonul pantografului.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Freza cu pantograf pentru aluminiu – KABAN DF 40654060

Orice atelier care realizează produse din aluminiu are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul Kaban vă pune la dispoziție Freza cu pantograf pentru aluminiu, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Informații tehnice – Click pentru PDF