Afișez toate cele 5 rezultate

Masina de debavurat si frezat montanti – KABAN CH 3040

Masina de debavurat si frezat montanti CH 3040 este un utilaj folosit pentru curățarea colțurilor unui profil PVC, cunoscut și cu numele de mașină de debavurat, produs oferit de către furnizorul nostru de încredere, Kaban. Utilajul se potrivește perfect cu orice profil PVC, astfel încât să puteți obține produse de înaltă calitate, cât mai ușor!


Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debavurat in V – KABAN NE 1010

Masina de debavurat in V NE 1010 este un utilaj folosit pentru curățarea colțurilor unui profil PVC, cunoscut și cu numele de mașină de debavurat, produs oferit de către furnizorul nostru de încredere, Kaban. Utilajul se potrivește perfect cu orice profil PVC, astfel încât să puteți obține produse de înaltă calitate, cât mai ușor!

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debavurat modulara – KABAN CA 3020

Masina de debavurat modulara CA 3020 este un utilaj folosit pentru curățarea colțurilor unui profil PVC, cunoscut și cu numele de mașină de debavurat, produs oferit de către furnizorul nostru de încredere, Kaban. Utilajul se potrivește perfect cu orice profil PVC, astfel încât să puteți obține produse de înaltă calitate, cât mai ușor!


Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debavurat CNC 2 axe – KABAN CD 3051

Masina de debavurat CNC 2 axe CD 3051 este un utilaj folosit pentru curățarea colțurilor unui profil PVC, cunoscut și cu numele de mașină de debavurat, produs oferit de către furnizorul nostru de încredere, Kaban. Utilajul se potrivește perfect cu orice profil PVC, astfel încât să puteți obține produse de înaltă calitate, cât mai ușor!

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de debavurat CNC 3 axe – KABAN CD 3060

Masina de debavurat CNC 3 axe CD 3060 este un utilaj folosit pentru curățarea colțurilor unui profil PVC, cunoscut și cu numele de mașină de debavurat, produs oferit de către furnizorul nostru de încredere, Kaban. Utilajul se potrivește perfect cu orice profil PVC, astfel încât să puteți obține produse de înaltă calitate, cât mai ușor!

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masini de debavurat pentru tamplarie pvc si aluminiu de la Kaban. Furnizor de utilaje termopan, utilaje pvc pentru orice tip de atelier.