Masina de frezat montanti automata multipla – KABAN PA 2010

Cu aceasta masina de frezat montanti automata multipla – PA 2010, imbina elementele din profilele PVC si aluminiu devine o operatiune simpla si eficienta. Dotata cu un sistem de strangere pneumatic pentru fiecare profil in parte, aceasta masina garanteaza o precizie ridicata in prelucrare. Mai mult decat atat, aceasta masina ofera posibilitatea de a freza numai in 45˚, astfel incat puteti fi sigur ca prelucrarea se va realiza cu precizie si rapiditate.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de frezat montanti automata la unghi cu schimbare rapida a frezelor – KABAN PB 2010

Mașina de Frezat Montanti Automata la Unghi cu Schimbare Rapida a Frezelor – PB 2010 este dotată cu un sistem de strângere pneumatică a profilelor, garantând astfel o precizie ridicată în prelucrare.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de frezat orificii de scurgere cu trei motoare – KABAN LC 2010

Masina de frezat orificii de scurgere cu trei motoare – LC 2010 este creat special pentru prelucrarea elementelor din cadrul profilelor din PVC. Fiind un element foarte important, suntem de părere că produsul nostru nu ar trebui sub nicio formă să lipsească din cadrul atelierului dumneavoastră. Mai mult decât atât, acesta vine la pachet cu numeroase accesorii, putând opta și pentru accesorii opționale.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Freza cu pantograf masina de gaurit tripla si freza pentru drenaje – KABAN DE 4090

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul Kaban vă pune la dispoziție Freza cu pantograf masina de gaurit tripla si freza pentru drenaje DE 4090, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Freza cu pantograf cu masina de gaurit tripla – KABAN DE 4050

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul Kaban vă pune la dispoziție Freza cu pantograf cu masina de gaurit tripla DE 4050, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Freza cu pantograf – KABAN DF 4060

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul Kaban vă pune la dispoziție Freza cu pantograf DF 4060, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de frezat profil de usa – KABAN LD 2010

Masina de frezat profil de usa – LD 2010 este un utilaj performant, creat special pentru prelucrarea elementelor din cadrul profilelor din PVC. Acest echipament poate realiza toate găurile necesare pentru butuc, butuc bai, încuietori, spanioleta, găuri de mânere fără a fi necesară întoarcerea profilelor sau supravegherea umană, ceea ce asigură o precizie deplină.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Freza cu masina de gaurit tripla automata – KABAN DE 4060

Orice atelier care realizează produse din PVC are nevoie de o mașină de frezat de înaltă calitate. Astfel, furnizorul Kaban vă pune la dispoziție Freza cu masina de gaurit tripla automata DE 4060, cu ajutorul căruia veți putea obține un atelier eficient și profesionist, ce vă va ridica afacerea la următorul nivel.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Masini de Frezat pentru tamplarie pvc si aluminiu de la Kaban. Furnizor de utilaje termopan, utilaje pvc pentru orice tip de atelier.