Masina de sudat profile portabila – KABAN MH 1010

Masina de sudat profile portabila – MH 1010 este un utilaj performant, creat de compania Kaban, care poate suda cu precizie profilele PVC pentru a obține produse din termopan impecabile. Acest echipament poate suda un singur colț al profilelor PVC între un unghi de 60° și 180°, oferind astfel o versatilitate mare în procesul de producție.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de sudat profile automata in V – KABAN MG 2010

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat profile automata in V MG 2010, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile. De asemenea, indiferent de stadiul afacerii dumneavoastră, puteți opta pentru utilajul nostru, tocmai datorită prețului accesibil, dar și a calității superioare deținute.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de sudat profile la doua capete – KABAN MA 2010

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat profile la doua capete MA 2010, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de sudat profile la patru capete (servo) – KABAN MK 2010

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat profile la patru capete (servo) MK 2010, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de sudat profile la patru capete (servo) – KABAN MK 2020

Masina de sudat profile la patru capete (servo) MK 2020 este un utilaj performant, creat de compania Kaban, care poate suda cu precizie profilele PVC pentru a obține produse din termopan impecabile.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de sudat profile automata in V – KABAN MG 1010

Masina de sudat profile automata in V este un utilaj performant, creat de compania Kaban, care poate suda cu precizie profilele PVC pentru a obține produse din termopan impecabile. Acest echipament poate suda simultan patru profile PVC, ceea ce reduce semnificativ timpul de lucru și crește eficiența procesului de producție.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de sudat la patru capete fara bavura – KABAN MD 3020

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat la patru capete fara bavura, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile. De asemenea, indiferent de stadiul afacerii dumneavoastră, puteți opta pentru utilajul nostru, tocmai datorită prețului accesibil, dar și a calității superioare deținute.

Masina de sudat profile automata – KABAN BA 2030

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat profile automata BA 2030, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile. De asemenea, indiferent de stadiul afacerii dumneavoastră, puteți opta pentru utilajul nostru, tocmai datorită prețului accesibil, dar și a calității superioare deținute.

Masini de Sudat pentru tamplarie pvc si aluminiu de la Kaban. Furnizor de utilaje termopan, utilaje pvc pentru orice tip de atelier.