Mașină de sudat verticală cu patru colțuri – KABAN MV 1020

Cu o structură mecanică robustă și caracteristici tehnice superioare, această mașină oferă performanță precisă și eficientă în procesul de sudare. Descoperiți acum de ce KABAN MV 1020 este alegerea perfectă pentru obținerea rezultatelor remarcabile în sudarea profilurilor PVC.

Click pentru fisa tehnica PDF

Masina de sudat profile portabila – KABAN MH 1010

Masina de sudat profile portabila – MH 1010 este un utilaj performant, creat de compania Kaban, care poate suda cu precizie profilele PVC pentru a obține produse din termopan impecabile. Acest echipament poate suda un singur colț al profilelor PVC între un unghi de 60° și 180°, oferind astfel o versatilitate mare în procesul de producție.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de sudat profile automata in V – KABAN MG 2010

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat profile automata in V MG 2010, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile. De asemenea, indiferent de stadiul afacerii dumneavoastră, puteți opta pentru utilajul nostru, tocmai datorită prețului accesibil, dar și a calității superioare deținute.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de sudat profile la doua capete – KABAN MA 2010

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat profile la doua capete MA 2010, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de sudat profile la patru capete (servo) – KABAN MK 2010

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat profile la patru capete (servo) MK 2010, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de sudat profile la patru capete (servo) – KABAN MK 2020

Masina de sudat profile la patru capete (servo) MK 2020 este un utilaj performant, creat de compania Kaban, care poate suda cu precizie profilele PVC pentru a obține produse din termopan impecabile.

Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de sudat profile automata in V – KABAN MG 1010

Masina de sudat profile automata in V este un utilaj performant, creat de compania Kaban, care poate suda cu precizie profilele PVC pentru a obține produse din termopan impecabile. Acest echipament poate suda simultan patru profile PVC, ceea ce reduce semnificativ timpul de lucru și crește eficiența procesului de producție.


Informații tehnice – Click pentru PDF

Masina de sudat la patru capete fara bavura – KABAN MD 3020

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat la patru capete fara bavura, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile. De asemenea, indiferent de stadiul afacerii dumneavoastră, puteți opta pentru utilajul nostru, tocmai datorită prețului accesibil, dar și a calității superioare deținute.

Masina de sudat profile automata – KABAN BA 2030

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat profile automata BA 2030, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile. De asemenea, indiferent de stadiul afacerii dumneavoastră, puteți opta pentru utilajul nostru, tocmai datorită prețului accesibil, dar și a calității superioare deținute.

Masini de Sudat pentru tamplarie pvc si aluminiu de la Kaban. Furnizor de utilaje termopan, utilaje pvc pentru orice tip de atelier.