Articole

Cum să scăpați de condensul de pe ferestrele PVC?

garnet xs4 centru de prelucrare profile 3 m cnc 4 axe

Condensul este unul dintre problemele cu care ferestrele din PVC se confrunta foarte des, fiind un eveniment mai putin dorit. Cu toate acestea, respectând anumite reguli, sunt sanse foarte mari sa nu aveti parte de asemenea neplaceri, insa, despre acestea vom vorbi chiar in cadrul acestui articol. Asadar, in cazul in care si dumneavoastra va doriti sa aflati câteva sfaturi pentru a combate condensul in exces, acest articol este special conceput pentru dumneavoastra. Haideti sa vedem ce ar trebui sa faceti!

Aerisiti intotdeauna camerele

Condensul apare intotdeauna in camerele care nu sunt aerisite, asadar, aerul este dusmanul principal al acestei probleme. De aceea, in cazul in care observati ca locuinta dumneavoastra se confrunta cu umezeala excesiva, sugestia noastra este sa aerisiti cât mai des camerele respective. Ideal ar fi sa faceti acest lucru zilnic, timp de 30 de minute, astfel incât sa permiteti aerului proaspat si luminii naturale sa intre cât mai bine in camera. Veti vedea ca acest lucru se va resimti si asupra sanatatii dumneavoastra, in special asupra sanatatii psihice, caci aerul proaspat si lumina naturala au un impact foarte mare in ceea ce priveste psihicul si gândurile noastre.

Optati pentru sisteme de ventilatie

in locurile in care se produc multi aburi, cum este cazul bucatariilor sau al bailor, recomandarea noastra este sa optati pentru un sistem de ventilatie, care va va ajuta foarte mult pentru reducerea cantitatii mari de abur ce se produc atunci când gatim sau dupa o baie lunga si relaxanta. Astfel, va veti proteja mult mai bine usile si ferestrele. De asemenea, nici mucegaiul nu va mai aparea, chiar daca se produc multi aburi in respectiva incapere. Veti vedea ca, in cazul in care va confruntati cu excesul de umiditate, un sistem de ventilatie este exact ca o gura de aer proaspat atât pentru dumneavoastra, cât si pentru incapere.

Alegeti tamplaria PVC cu micro-ventilatie

Micro-ventilatia este una dintre caracteristicile foarte utile cu care tâmplaria din policlorura de vinil vin la pachet. Aceasta va permite sa va aerisiti camera mult mai usor, fara a va confrunta cu mult cunoscutii curenti de aer. in plus, nu va veti confrunta nici cu o racire brusca a aerului in incapere, asa cum se intâmpla atunci când deschidem propriu-zis fereastra. Asadar, in cazul in care va doriti ferestre obtinute din PVC, sugestia noastra este sa va orientati catre cele cu micro-ventilatie, caci va vor fi foarte utile.

La finalul acestui articol…

Pentru final, cu totii stim faptul ca orice fereastra de calitate necesita multa atentie dar si utilaje de calitate. De aceea, Utilaje Termopan pune la dispozitia doritorilor nu doar utilaje pentru tamplaria din aluminiu, ci si pentru cea din termopan, dupa cum o spune si numele. Mai mult decat atat, pe lista noastra se regasesc si masinile de frezat manuale, foarte utile pentru firmele care se ocupa cu realizarea de usi sau ferestre din PVC sau aluminiu. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati chiar acum!