Articole

Cum să vă alegeți termopanele potrivite?

Cum să vă alegeți termopanele potrivite

3 aspecte de care trebuie sa tineti cont atunci cand va alegeti geamurile termopan

Deoarece nu foarte multă lume apelează la ajutorul unui specialist atunci când vie vorba de alegerea termopanelor potrivite pentru o locuință, ne-am gândit să vă oferim câteva sfaturi ușor de pus în aplicare, pentru a luat o decizie potrivită. Astfel, în cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta câteva elemente foarte importante de care să țineți cont pentru a vă alege cele mai bune termopane pentru locuința dumneavoastră. Suntem convinși că veți face o alegere potrivită!

Cadre cu pauză termică

Cadrele ce au o pauză termică sunt foarte utile, mai ales dacă locuința dumneavoastră se confruntă cu aburii ce se transformă în condens sau chiar și cu pierderile de căldură. Astfel, mai ales în perioada rece a anului, când există o diferență foarte mare între temperatura din exterior și cea din interior, veți vedea că ferestrele ce au cadre cu pauză termică vă vor salva locuința. De asemenea, pentru că acestea vă vor scăpa și de condens, locuința dumneavoastră se va bucura de un aer mult mai curat, fără microbi și bacterii, așa cum se întâmplă în cazul locuințelor cu condens. Mai mult decât atât, în cazul în care vă confruntați și cu apariția mucegaiului, aceste cadre vor face din problema dumneavoastră istorie, tocmai pentru că ferestrele vor menține un aer proaspăt.

Low-E

Ferestrele cu geamuri Low-E permit luminii și căldurii să intre în locuința dumneavoastră, astfel că, în cazul în care locuiți într-o zonă răcoroasă, precum cea montană, aceste geamuri vă vor fi foarte utile. Astfel, veți reduce costurile pe care le veți plăti pe facturile de căldură și energie electrică, tocmai pentru că vă veți putea bucura de lumină și căldură naturală. De asemenea, ferestrele cu geamuri Low-E vor reduce pierderile de căldură de aproximativ 20-30%, un procentaj foarte bun, mai ales dacă locuiți într-o zonă cu temperaturi scăzute.

Straturi de sigilii de calitate

Straturile de sigilii sunt foarte importante, în special dacă locuiți într-un oraș aglomerat, unde zgomotul prezent permanent. Astfel, înainte de a vă alege geamurile termopan. Nu uitați să vă interesați și cu privire la aceste sigilii, tocmai pentru a vă păstra locuința liniștită și relaxantă. De asemenea, aceste sigilii nu au doar rolul de a menține zgomotul în exterior, dar sunt responsabile și de umiditatea locuinței. Așadar, nu ezitați să verificați dacă articulația dintre unitatea de geam și cadrul metalic sunt bine închise, pentru a vă convinge de izolarea fonică și termică pe care o oferă produsul.

În încheierea articolului…

În final, să nu uităm că, pentru a obține produse de calitate, este esențial să aveți și utilaje pe măsură, care să își facă treaba la standarde superioare. Astfel, site-ul Utilaje Termopan vă pune la dispoziție o gamă variată de utilaje pentru tâmplărie, dar și pentru feroneria de termopan, mașini ce vă vor impresiona prin randamentul de care vor da dovadă. Să nu uităm că dispunem de cele mai bune prețuri, pe care nu aveți cum să le refuzați. Haideți să ne cunoaștem chiar acum și să vă prezentăm ofertele noastre!