Articole

De ce să alegeți geamurile termopan?

De ce să alegeți geamurile termopan

 

Avantajele geamurilor de termopan fata de cele clasice

Geamurile termopan și-au demonstrat eficiența de-a lungul timpului, câștigând încrederea unui public destul de numeros. Cu toate acestea, există și un segment din public care nu are atât de multă încredere în aceste produse, considerându-le mult prea costisitoare pentru ceea ce oferă. Tocmai pentru a vă oferi toate explicațiile necesare, prin intermediul articolului de astăzi vom încerca să vă prezentăm câteva motive pentru care ar trebui să le acordați măcar o șansă, în special dacă locuința dumneavoastră se confruntă cu anumite dificultăți și probleme. Vă asigurăm că nu vă vor dezamăgi!

Înjumătățiți pierderile de căldură

Știați că jumătate din pierderile de căldură din cadrul unei locuințe sunt cauzate de geamurile și ferestrele casei? Astfel, o dată cu senzația de răcoare ce se instalează foarte rapid după oprirea sursei de căldură, veți resimți aceste pierderi și în cadrul facturilor lunare. Însă, cu ajutorul termopanelor, pierderile de căldură cauzate de uși și ferestre vor fi reduse semnificativ, astfel că, și facturile aferente vor fi mult mai scăzute. Așadar, dacă la prima vedere termopanele pot părea o risipă de bani, se pare că, de-a lungul timpului, acestea reprezintă o investiție în locuința dumneavoastră, dar mai ales în confortul casei.

Fără zgomot din exterior

În cazul în care locuiți într-o zonă foarte aglomerată, cu siguranță vă confruntați cu mult zgomot, resimțit chiar și în casă. Astfel, dacă aveți nevoie de liniște, însă nu știți ce soluție să abordați, cu siguranță ar fi bine să vă orientați către geamurile termopan, deoarece acestea oferă o izolare fonică remarcabilă. Pe lângă confortul termic, locuința dumneavoastră se va bucura de un interior liniștit și primitor, chiar dacă locuiți în centrul unui oraș aglomerat. Acum vă veți putea petrece timpul liber într-o atmosferă primitoare și călduroasă, fără să fiți deranjat de zgomotele vecinilor sau de zgomotele traficului.

Fără condens în anotimpul rece

Anotimpul rece este perioada prielnică pentru apariția condensului în locuințele noastre. Tocmai de aceea, pentru a scăpa de acest efect atât de întâlnit, geamurile termopan vă vin în ajutor. Acestea vă vor proteja locuința împotriva condensului, deci, implicit și a microbilor sau a mucegaiului care se dezvoltă din cauza acestuia. Astfel, vă veți proteja de problemele de sănătate cauzate de mediul umed, economisind și sumele de bani aferente medicamentelor sau a produselor de curățenie împotriva mucegaiului sau a microbilor. Așadar, după cum puteți observa, ferestrele și ușile termopan sunt o investiție, și nu o cheltuială!

În încheierea articolului…

La final, pentru că un produs termopan nu poate avea o calitate superioară fără ajutorul unor utilaje pe măsură, site-ul Utilaje Termopan vă pune la dispoziție atât utilaje pentru tâmplărie, cât și pentru feroneria de termopan, astfel încât să realizați cele mai bune produse. În plus, vă puteți bucura de produsele noastre la prețuri de nerefuzat, tocmai pentru că vă punem la dispoziție numeroase oferte și promoții, astfel încât să vă achiziționați utilajele favorite la prețuri mult mai mici. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați chiar acum, iar noi ne vom ocupa imediat de comanda dumneavoastră!