Articole

De ce să alegeți termopane cu deschidere oscilo-batantă?

De ce să alegeți termopane cu deschidere oscilo batantă

3 aspecte importante despre geamurile termopane cu deschidere oscilo-batanta

Geamurile termopan reprezintă nu numai o achiziție pentru locuința dumneavoastră, ci o adevărată investiție pe termen lung, dar și o sursă de confort pentru casă. Cu toate acestea, termopanele cu deschidere oscilo-batantă au devenit tot mai căutate în ultimul timp, tocmai datorită impactului pozitiv pe care acestea le au asupra unei locuințe, dar și datorită confortului obținut o dată cu această investiție. Deși pot părea banale, aceste produse ascund numeroase avantaje, pe care vi le vom prezenta chiar în cadrul rândurilor ce urmează!

O întreținere ușoară

Știm cât de prețios este timpul dumneavoastră, tocmai de aceea, termopanele cu deschidere oscilo-batantă au nevoie de o întreținere foarte ușoară, fără a fi nevoit să investiți în soluții de curățenie scumpe. Tot ce trebuie să faceți este să le ștergeți o dată la ceva timp cu o cârpă moale, care să nu zgârie profilul PVC. De asemenea, puteți să vă ștergeți ferestrele și cu un săpun special, însă nu este obligatoriu să apelați la acest pas. Practic, termopanele cu deschidere oscilo-batantă se întrețin întocmai ca și termopanele clasice, ambele variante fiind compuse din aceleași piese, singura diferență fiind reprezentată de armătura ferestrei oscilo-batantă.

Structură solidă

După cum bine știți, geamurile termopan conțin o armătură foarte puternică, de aici și rezistența lor îndelungată, structură ce se regăsește și în cadrul termopanelor cu deschidere oscilo-batantă. Așadar, în cazul în care locuința dumneavoastră are nevoie de ferestre rezistente, care să vă ofere și un grad ridicat de confort, dar și un aspect final al locuinței impecabil, cu siguranță trebuie să le dați o șansă ferestrelor termopan cu deschidere oscilo-batantă. Ce este special la acest tip de ferestre este această rabatare, făcută în interiorul unei camere, ce permite aerisirea camerei, fără a fi nevoit să deschideți complet fereastra.

Calitate superioară

Calitatea este întotdeauna cea mai importantă, tocmai de aceea, suntem convinși că și dumneavoastră puneți mare accent pe acest detaliu. Ca și în cazul termopanelor clasice, nici ferestrele termopan cu deschidere oscilo-batantă nu fac excepție de la regulă, acestea având o calitate superioară, pe care o veți remarca o dată cu trecerea timpului. În plus, trebuie menționat faptul că nici fenomenele meteorologice nu vor degrada calitatea termopanelor, acestea păstrându-și proprietățile și avantajele pe o perioadă de câțiva ani, dacă sunt întreținute așa cum trebuie.

În încheierea articolului de astăzi…

La final, pentru a vă putea bucura de termopane de înaltă calitate, care să vă ducă locuința la următorul nivel atât din punct de vedere estetic, dar și din punct de vedere al confortului. Cu toate acestea, pentru obținerea unor produse perfecte, este nevoie și de utilaje pe măsură. Tocmai de aceea, site-ul Utilaje Termopan vă pune la dispoziție utilaje pentru PVC, astfel încât să puteți crea cele mai bune produse termopan, cu un minim de efort. Produsele noastre sunt automatizate, astfel că, nu este nevoie să aveți foarte mult personal pentru a crea termopane de calitate. Însă, pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați, iar noi vă vom oferi tot suportul de care aveți nevoie!