DESPRE NOI

utilajetermopan.ro – este un site dedicat producătorilor de tâmplărie din profile de PVC si aluminiu cu geam termoizolant


Activând în domeniul utilajelor termopan, utilajelor pvc și echipamentelor industriale încă din 1997 și în domeniul tâmplăriei termoizolante din anul 2003 echipa utilajetermopan.ro a contribuit la apariția și dezvoltarea a numeroși producători mici și mijlocii pe piața mereu dinamică de tâmplărie termoizolantă.

Am pătruns pe piața utilajelor pentru tamplarie PVC si aluminiu si a utilajelor pentru fabricarea geamului termoizolant, în anul 2003, într-un moment în care pe aceasta piata se simtea nevoia unui furnizor serios de echipamente performante și fiabile, la preturi accesibile.

În 2005 am înființat atelierul de tâmplărie PVC din Jimbolia, o unitate de producție cu capacitate de 20-25 de piese pe zi care a avut un important rol de atelier școală unde pe lângă activitatea de producție se efectuau ședințele de training gratuite pentru personalul clienților noștri. Datorită creșterii costurilor și pentru a veni în întâmpinarea cerințelor cumpărătorilor, aceste ședințe de training se țin astăzi la sediul clienților iar orele de pregătire teoretică se pot face și online. Devenind clienții noștri beneficiați întotdeauna de consiliere gratuită.

Activitatea noastră comercială constă în importul și comercializarea de utilaje și echipamente, piese de schimb și accesorii, reparații și service pentru utilajele aflate în garanție și postgaranție, service de utilaje pentru mașini de producție turcească, germană sau italiană, consultanță tehnică pentru producătorii de tâmplărie PVC și aluminiu.

Oferta noastra comercială cuprinde

În anul 2019 împlinim 15 ani de activitate în domeniul tâmplăriei cu geam termopan, garanția profesionalismului și competenței tehnicienilor noști sunt cei peste 800 de clienți mulțumiți.

Cumpărătorii noștri se regăsesc pe tot cuprinsul țării, de la Satu Mare la Constanța și de la Botoșani la Timișoara. De asemenea echipamentele comercializate de utilajetermopan.ro au ajuns până în țări ca Ungaria, Serbia, Italia și Spania.

Intre clienții noștri se disting doua categorii: cei care au inceput o afacere in acest domeniu precum si cei care deja activau in domeniul construcțiilor și tâmplăriei PVC și s-au retehnologizat. Ne mândrim cu faptul că cei mai multi dintre ei au acum o afacere dinamica și de succes și le mulțumim pe aceasta cale pentru încrederea acordata.

În ceea ce privește consultanța tehnologică, clienților noștri care pornesc o afacere le stăm la dispoziție cu informații, sugestii și soluții tehnice în legătură cu:

  • utilajele necesare producției precum și performanțele tehnologice ale acestora
  • amplasarea utilajelor în spațiul de producție, optimizarea acestuia cu respectarea cerințelor fluxului tehnologic
  • realizarea instalațiilor electrice și de aer comprimat în spațiul destinat producției
  • managementul producției atelierelor mici și medii

De asemenea pentru producătorii de tâmplărie cu vechime oferim consultanță în:

  • optimizarea fluxului tehnologic
  • îmbunătățirea calității produselor
  • diminuarea costurilor de producție
  • accesarea și aplicarea de tehnologii noi și inovative

De asemenea colaborăm cu firmele de consultanță specializate în întocmirea documentațiilor necesare accesării de finanțări naționale sau europene sau cu instituțiile de credit care finanțează achizițiile de utilaje și echipamente tehnologice.

utilajetermopan.ro își propune ca și pe viitor să constituie o referință importantă în domeniul acesta și un sprijin real pentru toți producătorii de tâmplarie PVC și aluminiu și producătorii de geam termopan.

Call Now ButtonSolicita Oferta