UTILAJE TERMOPAN

Utilaje productie tamplarie tip termopan din profile pvc si aluminiu.

Utilaje Termopan Utilaje PVC

fabricarea si usilor ferestrelor termopan profile pvcUtilaje lemn - Masina de cadrat standard

Utilaje lemn Masina de cadrat standard

Utilaje lemn Masina de cadrat standard

Utilaje lemn Masina de cadrat standard

Utilaje lemn Masina de cadrat standard

Utilaje Termopan - utilaje tamplarie lemn

Utilaje Asamblare cadre Parveau
Masina de cadrat standard
  • Cadreuses hydrauliques C85 et C91
  • Gama completa de masini hidraulice de cadrat cu traverse (C85) sau cu grinzi (C91)

  • MASINA DE CADRAT CU TRAVERSE VERTICALE C 85
  • Foarte versatila, aceasta masina va permite sa faceti Óncadrarea ramelor din lemn.
  • Acesta consta (Ón versiune standard), o grinda fixa, o grinda mobila actionata de 2 cilindri orizontali, 3 traverse verticale fiecare echipat cu un cilindru vertical (cu posibilitatea de a adauga traverse suplimentare). Operatorul poate de pozitiona exact sabotii intr-o singura miscare. Constructia robusta, combinate cu puterea data de cilindri (pana la 24000 N pe cilindru) si pozitionarea exacta a acestora permit asamblarea rapida si de calitate a ramelor din lemn de dimensiuni diferite, exact la cotele dorite si fara distorsiuni.

  • MASINA DE CADRAT CU GRINZI ORIZONTALE C 91
  • Aceasta masina puternica, foarte robusta, este confectionat din profile grele si masive. C 91 este format din doi cilindri verticali care controleaza miscarea grinzii superioare, si 2 cilindrii orizontali care asigura miscarea pe orizontala a sabotilor.
  • Avantajele sale sunt: o viteza mare de ajustare, si distributia de flotabilitate de-a lungul lungime de element pentru a fi asamblate. Ea vine Ón 2 modele diferite:C 91 A, care este operata manual cu 2 elemente de control care permit ajustarea independenta a presiunii orizontale si verticale. C 91 B, cu al carei ciclu de operare e automat, reglarea a presiunii de verticale si orizontale facandu-se la consola de comanda.