SERVICII

Servicii si Consultanta pentru atelierele de prelucrare termopan dotate cu Utilaje Termopan si Utilaje PVC

Site-ul Utilaje Termopan este special nu doar prin intermediul utilajelor de înaltă calitate puse la dispoziția dumneavoastră pentru tâmplăria din PVC, aluminiu și lemn, dar și numeroase servicii, tocmai pentru a vă convinge de calitatea produselor disponibile pe acest site. Astfel, pentru fiecare dintre produsele sau accesoriile achiziționate din cadrul companiei noastre, beneficiați de o consultanță tehnică superioară, pentru a vă putea forma o opinie despre beneficiile fiecărui produs expus. În plus, dispunem și de numeroase piese de schimb pentru utilajele noastre, cu ajutorul cărora să puteți obține mașinile perfecte pentru atelierul dumneavoastră!

CONSULTANTA TEHNICA IN ALEGEREA CONFIGURATIEI OPTIME DE UTILAJE PENTRU PROIECTUL DUMNEAVOASTRA

Deoarece știm cât de dificilă este alegerea unor produse potrivite pentru atelierul dumneavoastră, compania noastră vă oferă toată consultanța tehnică de care aveți nevoie pentru ca atelierul dumneavoastră să fie impecabil. Deținem o experiență vastă de peste 15 ani în acest domeniu, ani de-a lungul cărora am avut numeroase situații în care ne-am dovedit calitățile și aptitudinile. Tocmai de aceea, dacă încă nu știți care sunt utilajele pe care să le achiziționați, nu ezitați să ne contactați la adresele de e-mail: utilajetermopan@gmail.com și office@utilajetermopan.ro , unde ne puteți prezenta concret situația afacerii dumneavoastră, pentru a vă putea fi de ajutor!

BENEFICIATI DE ASISTENTA TEHNICA PENTRU UTILAJELE ALE CAROR MARCI LE REPREZENTAM (CHIAR DACA NU LE-ATI ACHIZITIONAT DE LA NOI)

Un alt avantaj al serviciilor oferite de către firma noastră este posibilitatea dumneavoastră de a primi asistență tehnică din partea specialiștilor noștri, chiar dacă nu ați achiziționat utilajele de la  noi/ Astfel, în cazul în care nu știți cum să vă descurcați într-o anumită situație, nu ezitați să ne contactați la adresele de e-mail pe care le-am menționat la paragraful anterior și să ne specificați care este problema. Vom face tot posibilul să vă rezolvăm problema!

Pentru reparatii si reglaje echipa noastra tehnica va sta la dispozitie la telefoanele: 0744.997.686 si 0749.069.682.

Call Now ButtonSolicita Oferta