Articole

Tipuri de rolete textile

Tipuri de rolete textile

Dacă ați decis ca atelierul dumneavoastră să realizeze și rolete textile, acestea oferind numeroase avantaje locuințelor și clădirilor, indiferent de structura acestora, atunci trebuie să știți faptul că roletele sunt disponibile în mai multe tipuri, fiecare tip având caracteristicile sale. Dar despre tipurile de rolete textile vom vorbi chiar în cadrul articolului de astăzi, așadar, rămâneți alături de noi pentru a afla ce se ascunde în spatele acestor produse atât de iubite de orice locuință!

Rolete textile simple

Roletele textile simple, denumite și rulouri textile, sunt cele mai achiziționate produse de acest gen, acestea oferind protecție solară oricărei locuințe, fiind, în același timp, și o piesă de decor impresionantă, ce oferă personalitate chiar și celei mai plictisitoare clădiri. De asemenea, aceste rolete sunt reprezentate de un sistem cu ax, pe care se înfășoară o pânză, acționată cu ajutorul unui mecanism cu lanț. Acest tip de rolete sunt foarte ușor de realizat în orice tip de atelier, necesitând un efort minim, tocmai datorită sistemului sau destul de simplu de realizat. Mai mult decât atât, acestea oferă un aspect spectaculos oricărei locuințe, fiind potrivite atât pentru acasă, cât și pentru birou. Însă, este important să fie alese culorile potrivite!

Rolete cu casetă standard sau avangard

Pentru un efect mai spectaculos al locuinței, roletele cu casetă standard sau avangard reprezintă o alegere înțeleaptă, pe care niciun client nu o poate refuza. Ce este special la aceste rolete este întocmai acea casetă în care se strând axul și materialul produsului. De asemenea, trebuie să menționăm faptul că aceste rolete sunt și mai rezistente, datorită acestei casete, aceasta protejând materialul textil mai mult timp. Mai mult decât atât, trebuie să menționăm faptul că produsul oferă un design inedit ferestrei, tocmai pentru că roletele sunt integrate cu tâmplăria, roleta și termopanul având aceleași culori.

Rolete Day and Night

Roletele Day and Night sunt un alt tip de rulouri textile, acestea având câteva particularități specifice, ceea ce le face unice și potrivite pentru locuințele dornice de mai multă intimitate. Deși acestea funcționează identic precum rulourile simple,  pânza roletelor Day and Night este dublată, acestea fiind formate din fâșii opace și transparente, ce alternează. De asemenea, ce este special la aceste rolete este desfășurarea lor în două fâșii, pentru a putea fi reglată cantitatea de lumină care pătrunde în interior. Să nu uităm faptul că roletele Day and Night sunt acționate manual, datorită unui lănțișor special cu bile.

În încheierea articolului de astăzi…

În final, pentru a realiza produse de înaltă calitate, atelierul dumneavoastră are nevoie de utilaje pe măsură, care să se descurce excelent în orice situație. Astfel, site-ul Utilaje Termopan vă pune la dispoziție o gamă variată de utilaje pentru termopan, în cadrul site-ului nostru fiind disponibile și utilaje pentru PVC, mașini care vă vor impresiona datorită eficienței acestora. Mai mult decât atât, operatorii noștri vă stau la dispoziție, oferindu-vă tot suportul de care aveți nevoie, pentru a face o alegere potrivită, menită să vă ridice afacerea la următorul nivel. Haideți să ne cunoaștem!