Articole

Tipuri de termopane – Partea a II-a

Tipuri de termopane – Partea I

Deoarece la momentul actual există o gamă variată de tipuri de termopane pe care le puteți crea în cadrul atelierului dumneavoastră, continuăm seria dedicată acestora cu partea a doua a articolului nostru, prezentându-vă încă trei tipuri de termopane foarte utile. Pe lângă acestea, vă vom prezenta și avantajele pe care acestea le au în fața concurenței, dar și motivele pentru care ar trebui să le realizați în cadrul atelierului, dacă până acum  nu ați făcut-o. Vă asigurăm că veți avea cei mai fericiți clienți!

Termopane multifuncționale

Termopanele multifuncționale pot fi ușor confundate cu termopanele cu emisie redusă, însă, ce este special la acest tip de termopane este sticla stratificată, poziționată în partea posterioară a geamului. Acestea sunt foarte potrivite locuințelor în care vara este foarte cald, iar iarna temperaturile sunt destul de reduse. Astfel, pe parcursul anotimpului cald, geamul filtrează căldura solară, reducând razele infra-roșii, bucurându-vă clienții cu o cameră răcoroasă, dar și luminoasă în același timp. În schimb, în perioada sezonului rece, când temperaturile scad simțitor, geamul special va limita pierderile de căldură cu 50%, acest lucru datorându-se refracției căldurii în interiorul camerei.

Termopane parasolare

Termopanele parasolare sunt realizate dintr-o sticlă obișnuită, peste care este adăugat un strat de peliculă. Acest strat este creat special pentru a permite să vedeți în exterior, însă, o persoană aflată în afara camerei cu termopane parasolare nu va putea vedea în interior. Acest tip de geamuri sunt special create pentru casele cu ieșire către soare. De asemenea, acestea mai pot fi utilizate și în scopuri decorative, dar și pentru a oferi locuinței un plus de intimitate. Mai mult decât atât, să nu uităm faptul că termopanele parasolare sunt utilizate și pentru a crea o ambianță mai plăcută, oferind locuinței un aer mult mai plăcut, știind că nimeni din exterior nu poate vedea ceea ce se întâmplă în afară.

Termopane antifonice

Dacă clienții dumneavoastră au locuința într-o zonă foarte aglomerată, unde există mult zgomot mai puțin plăcut, așa cum se întâmplă în cazul caselor aflate în orașele aglomerate ale țării, precum București, Timișoara sau Iași, atunci veți vedea că aceștia vor avea nevoie de o soluție care să le izoleze fonic locuința. Astfel, termopanele antifonice sunt special create pentru a crea un spațiu liniștit, sticla reducând considerabil nivelul de zgomot care pătrunde în casă. Mai mult decât atât, sticlele antifonice se pot realiza pe diferite mărimi, oferind aceeași protecție împotriva zgomotelor.

În încheierea articolului de astăzi…

Termopanele au devenit o necesitate pentru orice locuință, însă, este foarte important ca acestea să fie realizate cu multă grijă și atenție, astfel încât clienții să se bucure de un spațiu cât mai primitor. De aceea, site-ul Utilaje Termopan vă oferă o gamă variată de utilaje pentru tâmplărie, fiind incluse toate mașinile de care aveți nevoie pentru a vă utila complet atelierul. Printre acestea se numără și utilajele pentru feroneria de termopan, utilaje foarte importante, fără de care nu veți putea crea termopane de calitate. Haideți să ne cunoaștem și să vă prezentăm ofertele noastre!