Articole

Tipuri de termopane – Partea I

Tipuri de termopane – Partea I

Industria geamurilor termopan este într-o continuă evoluție, apărând pe piață tot mai multe variante, în funcție de preferințele și nevoile clienților. Tocmai de aceea, articolul de astăzi este dedicat tuturor variantelor de termopane pe care le puteți crea în cadrul atelierului dumneavoastră, astfel încât să vă dezvoltați afacerea și să vă duceți business-ul la următorul nivel. Haideți să descoperim împreună tipurile de termopane, dar și avantajele acestora în viețile clienților dumneavoastră!

Termopane cu o cameră

Ferestrele termopan cu o cameră sunt compuse din două straturi de sticlă, care sunt separate de o ramă de distanțiere, formându-se acea „cameră” a geamului termopan. Deoarece straturile de sticlă sunt îmbinate ermetic, clienții dumneavoastră se vor bucura de o izolare termică și fonică foarte bună, aceste termopane fiind alegerea ideală pentru terase și balcoane, mai ales dacă avem de-a face cu un mediu aglomerat și zgomotos, precum centrul orașului. Capacitatea de izolare a acestor termopane se poate observa în special în sezonul rece, mai ales iarna, atunci când temperaturile scad simțitor, existând o diferență considerabilă între mediul exterior și cel interior.

Termopane cu două camere

Așa cum probabil v-ați dat deja seama, termopanele cu două camere sunt compuse din trei straturi de sticlă, acestea fiind separate cu două rame de distanțiere. Astfel, rezultă cele două camere ale termopanului. Avantajul acestora este izolarea termică și fonică pe care o oferă, cele două camere ale ferestrei protejând locuința de schimbul de aer dintre interior și exterior, dar și de zgomotele puternice din afară. Mai mult decât atât, deoarece sunt cele mai achiziționate termopane, ferestrele termopan cu două camere sunt disponibile în numeroase variante, mai ales în ceea ce privește sticla aleasă pentru personalizarea produsului. Să nu uităm nici de culori, termopanele putând fi personalizate după placul clientului, ținând cont, totodată, și de arhitectura locuinței.

Termopane cu emisie redusă

Termopanele cu emisie redusă conțin, pe lângă straturile obișnuite de sticlă și un strat de sticlă special concepută pentru a proteja locuința împotriva schimbului de aer dintre interior și exterior. Deși acest schimb de aer nu poate fi redus în totalitate, acest strat special de sticlă are rolul de a reduce considerabil cantitatea de aer care trece din interior către exterior. Mai mult decât atât, trebuie să menționăm faptul că termopanele cu emisie redusă sunt considerate „termopane calde”, fără a afecta, însă, luminozitatea încăperii.

În finalul articolului de astăzi…

În încheiere, nu trebuie să uităm nici importanța utilajelor pentru obținerea unor produse de calitate. Astfel, site-ul Utilaje Termopan vă oferă o gamă variată de utilaje pentru termopan, cu ajutorul cărora să creați cele mai bune produse termopan. De asemenea, vă oferim și utilaje pentru PVC, special concepute pentru toate atelierele, indiferent de cifra de afaceri. Mai mult decât atât, trebuie să știți faptul că firma noastră oferă prețuri foarte accesibile, deoarece ne dorim ca atelierul dumneavoastră să se bucure de mașini de calitate, la un preț redus. Nu ezitați să ne contactați chiar acum pentru mai multe detalii și informații. Vă stăm la dispoziție!