VARIANTE DE UTILARE

Pentru a va ajuta in alegerea utilajelor potrivite pentru atelierul dumneavoastra, in continuare, va prezentam cateva variante de utilare. Alegerea categoriilor s-a facut in functie de productivitate si anume: numarul de rame executate complet in 8 ore de lucru. Prin rama se intelege: o rama poate fi o vitrina fixa, doua rame, o fereastra intr-un canat, trei rame o fereastra in doua canaturi, etc …

Utilajele sunt prezentate impreuna cu principalele lor caracteristici tehnice. Ofertele sunt bazate pe marcile noastre cele mai populare ROCA si OZCELIK dar va putem oferi configuratii bazate si pe marcile KABAN si YILMAZ.
Aceste variante reprezinta doar niste sugestii, utilajele putand fi combinate in orice mod, de productivitati diferite si marci diferite in functie de preferintele dumneavoastra.

ATENTIE! Preturile au un caracter orientativ. SIngura referinta valabila este lista actualizata de preturi. Va rugam sa ne solicitati o oferta actualizata pentru confirmare.

MICROATELIERE

Microatelierele au o capacitate de productie de 8-10 rame in 8 ore, cu 1-2 muncitori. O parte din operatiuni se fac manual. Contin strictul necesar de utilare. Configuratiile se bazeaza pe o masina de sudat automata, cu sudura 0,2 mm performanta si fiabila, pentru a permite dezvoltarea ulterioara.

ATELIERE DE PRODUCTIE MICA

Atelierele de productie mica sunt de capacitati cuprinse intre 10 si 25 de rame in 8 ore cu 3-6 muncitori. Configuratiile prezentate se bazeaza pe masini de debitat si de sudat cu un singur cap. Productivitatea depinde mult de numarul de muncitori si de organizarea muncii in atelier deoarece raman cateva operatiuni care trebuiesc facute manual.

A. VARIANTE DE UTILARE PENTRU ATELIERE DE PRODUCTIE MICA MARCA ROCA 

B. VARIANTE DE UTILARE PENTRU ATELIERE DE PRODUCTIE MICA MARCA OZCELIK/OZ MACHINE

ATELIERE DE PRODUCTIE MEDIE

Atelierele de productie medie sunt de capacitati cuprinse intre 25 si 50 de rame in 8 ore. Configuratiile prezentate se bazeaza pe masini de debitat si de sudat la doua capete. Crestera productivitatii fata de atelierele de productie medie se face prin utilizarea masinilor de debitat si sudat performante, la doua capete, cu comanda numerica precum si prin eliminarea unor operatiuni manuale.

A. VARIANTA DE UTILARE PENTRU ATELIERE DE PRODUCTIE MEDIE MARCA ROCA

B. VARIANTA DE UTILARE PENTRU ATELIERE DE PRODUCTIE MEDIE MARCA OZCELIK/OZ MACHINE

LINII AUTOMATE DE PRODUCTIE

Liniile automate de fabricatie sunt dedicate productiei industriale. Sudarea si debavurarea se fac pe o linie integrata compusa din masina de sudat la patru capete si o masina de debavurat cu comanda numerica deservite de un conveior cu brat robotizat.
Taierea si prelucrarea profilelor se face pe centre de prelucrare a profilelor. Operatiunile ulterioare debavurarii se fac pe mai multe posturi de lucru deservite de mese de montat feronerie, masini de fixat montanti si masini de taiat baghete.
Capacitatea de productie poate fi cuprinsa intre 50 si 120 de rame in 8 ore.

A. LINIE AUTOMATA MARCA OZCELIK/OZ MACHINE

B. LINIE AUTOMATA MARCA YILMAZ

C. LINIE AUTOMATA MARCA KABAN

Call Now ButtonSolicita Oferta